"The raid 2: Berandal": Πειστικά τρέιλερ

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2014, 00:10

Tο αριστοτεχνικό υβρίδιο martial arts/action movie "The raid: redemption", το είχαμε σχεδόν αποθεώσει στην κριτική του MOVE IT, ενώ πριν ένα χρόνο σας είχαμε προαναγγείλει το sequel της ταινίας, ξανά από τον Ουαλό σκηνοθέτη Γκάρεθ Έβανς.

Και φυσικά με πρωταγωνιστή τον Φιλιπινέζο σούπερ σταρ Ίκο Ουβάις σε νέες περιπέτειες με άφθονο και ιδανικά κινηματογραφημένο ξύλο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance και πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ, πολύ πιο οπερατικό θα μπορούσε πει κανείς, με διαφορετικές μουσικές, περισσότερη ίντριγκα, αλλά σταθερά ευρηματικές σκηνές συμπλοκών.

Αναμένουμε με ενθουσιασμό.

Α.Κ.

 

Update 20/1/14: Νέο πιο ζόρικο, με πολύ περισσότερο ξύλο και αρκετά πιο επιβλητικό τρέιλερ για την συνέχεια του "The raid". Σαφώς πιο υποσχόμενο σε σχέση με το προηγούμενο (κάτι που προφανώς αντιλήφθηκαν οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης), που θεωρείται -και όχι άδικα- μια από τις κορυφαίες περιπέτειες πολεμικών τεχνών, της δεκαετίας...

 

Update 12/3/14: Χορταστικό behind the scenes για μία από τις περισσότερο αναμενόμενες περιπέτειες της χρονιάς. Ένα 10λεπτο clip που εξηγεί την εξέλιξη της πλοκής από εκεί που σταμάτησε το πρώτο φιλμ και φυσικά αναλύει με χορταστικό τρόπο της σκηνές ξύλου και πολύ περισσότερο μια πραγματικά εξωφρενική σκηνή καταδίωξης με αυτοκίνητα. 

 

Update 22/3/14; Πλέον είμαστε σίγουροι ότι το sequel του τρομερού "Raid", δε θα υστερεί καθόλου σε ρυθμό, νεύρο, ξύλο, αγριάδες και κασκαντεριλίκια περιωπής. Δείτε το νεο αιματοβαμμένο τρέιλερ, όπου το ξύλο πέφτει βροχή και οι χορογραφίες των μονομαχιών, αρχίζουν κα μας θυμίζουν έντονα το πρώτο φιλμ, πλησιάζοντας το επίπεδο "τελειότητάς" του. 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos