"Penny Dreadful s02": Το τριπάρισμα συνεχίζεται

Δημοσίευση: 13 Ιαν. 2015, 09:47

Για το "Penny Dreadful" του Τζον Λόγκαν (σεναριογράφος σε Gladiator, Aviator, Sweeney Todd, Rango, Hugo, Skyfall) με την Εύα Γκριν και τον Τζος Χάρτνετ σας έχουμε γράψει ξανά, όπως επίσης και τις εντυπώσεις μας από τις ιστορίες γοτθικού τρόμου τοποθετημένες στο βικτωριανό Λονδίνο στα τέλη του 19ου αιώνα.

Ολότελα δίκαια ανανέωσε και για δεύτερη σεζόν (που θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου) και το τρέιλερ υπηρετεί σχεδόν αψεγάδιαστα αυτό το υποβλητικό ταξίδι στα άδυτα του ανθρώπινου τρόμου με μια πολύ ενδιαφέρουσα αισθητική και μάλιστα νέους χαρακτήρες που θα προστεθούν στην πρωταγωνιστική πεντάδα (προσθέστε Τίμοθι Ντάλτον, Χάρι Τρένταγουεϊ, Ντάνι Σαπάνι), η οποία προσπαθεί να καταπολεμήσει τις δυνάμεις του Κακού.

 

Update 18/3/15: Η επίσημη σύνοψη της υπόθεσης για την 2η σεζόν: Η σχέση μεταξύ Vanessa Ives (Eva Green) και Ethan Chandler (Josh Hartnett) γίνεται πιο βαθιά, καθώς η υπόλοιπη ομάδα, περιλαμβανομένων των Sir Malcolm (Timothy Dalton), Dr. Frankenstein (Harry Treadaway), και Sembene (Danny Sapani), προσπαθεί να τα βάλει με τις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να τη καταστρέψουν. Παράλληλα οι Dorian Gray (Reeve Carney), το Πλάσμα (Rory Kinnear) και η Brona (Billie Piper) δίνουν τις δικές τους προσωπικές μάχες. Η Helen McCrory επιστρέφει στο ρόλο της Evelyn Poole (Madame Kali), μιας σαγηνευτικής μέντιουμ που θα απειλήσει τους ήρωες, μαζί με τον Simon Russell ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του εκκεντρικού Αιγυπτιολόγου Ferdinand Lyle.  Στις 3 Μαΐου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos