Νέο Hellboy: Το έκαναν κωμωδία

Δημοσίευση: 21 Δεκ. 2018, 00:11

Τα δύο «Hellboy» του Γκιγιέρμο Nτελ Τόρο ήταν απολαυστικά, όσο σκοτεινά και βίαια έπρεπε, ώστε να μην σκίσουν κιόλας στο box-office.

Ο Μεξικανός δημιουργός αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τρίτο φιλμ, αλλά δυστυχώς το αποφάσισε ο δημιουργός του χαρακτήρα, Μάικ Μινιόλα, ο οποίος προχωρά ένα reboot ουσιαστικά του χαρακτήρα, αναθέτοντας τα σκηνοθετικά ηνία στον Νιλ Μάρσαλ του φοβερού "The descent", αλλά και των άνισων "Doomsday" & "Centurion" που ακολούθησαν μετά. 

Το αποτέλεσμα (τουλάχιστον από το τρέιλερ) δείχνει παραδόξως σχεδόν ένα φιλμ... για όλη την οικογένεια -ή περίπου-, με τον ρόλο του Ρον Πέρλμαν να πηγαίνει στον Ντέιβιντ Χάρμπουρ του "Stranger Things". Μαζί του ο Ίαν ΜακΣέιν ("Αmerican Gods") ως Καθηγητής Μπρούμ, η Μίλα Γιόβοβιτς σαν η αντίπαλός του, the Blood Queen και ακόμα ο Τόμας Χέιντεν Τσερτς και η Σάσα Λέιν του "American Honey" (με το ίδιο σχεδόν μαλλί και μακιγιάζ...).

Η αλήθεια είναι ότι δείχνει μάλλον προς κωμωδία. Στις ελληνικές αίθουσες θα το δούμε στις 11 Απριλίου.

Update 1/3/19: Νέο, red band, πιο αιματηρό τρέιλερ. Αλλά και πάλι. Λέμε να προτιμήσουμε το νέο Iron Sky (οταν με το καλό βγει)...

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos