"Interstellar": O Mάθιου ΜακΚόναχι θα σώσει τη Γη! - Tρίτο φοβερό τρέιλερ

Δημοσίευση: 14 Δεκ. 2013, 20:59

Κλασσικό teaser από ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.

Για το "Interstellar του δημιουργού των Inception, Memento και της τριλογίας του Batman, σας έχουμε... προειδοποιήσει και μαζί και την ιδιαίτερη "υπόθεσή" του.

Στο teaser ακούμε τον Μάθιου ΜακΚόναχι να διηγείται τα κατορθώματα του αθρώπου σχετικά με το διάστημα (με εικόνα από όλες τις σημαντικές στιγμές) και να υπενθυμίζει ότι πάντα το ανθρώπινο είδος υπήρξε πρωτοπόρο. Αυτά.

Προφανώς θέλει να υπονοήσει ότι και το φιλμ του θα περιέχε πρωτοποριακές τεχνικές και δεν θα μοιάζι με οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μεχρι τώρα σχετικά με το διάστημα.

Για να δούμε. Respect στον Νόλαν, αλλά εδώ έβαλε τον πήχυ των απαιτήσεων πολύ ψηλά..

 

Update 16/5/14: Πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ που μας περιγράφει ένα μελλοντικό χρονικό διάστημα, όπου η Γη πάσχει από έλλειψη τροφής. Ορισμένοι εξειδικευμένοι αστροναύτες θα σταλούν για να αναζητήσουν πόρους σε έναν διαφορετικό γαλαξία, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε και την ζωή του ενός που είναι πατέρας δύο παιδιών. Μια συγκινητική ιστορία λοιπόν, παράλληλα με λήψεις από το διάστημα όπως το έχει φανταστεί ο Νόλαν και οι οποίες κόβουν την ανάσα. Προσθέστε και τους Μάικλ Κέιν, Ανν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσαστέιν, Τζον Λίθγκοου, Ουές Μπέντλεϊ, Κέισι Άφλεκ και αποκτάμε μια μεγαλύτερη εικόνα του οράματος του σπουδαίου αυτού σκηνοθέτη, αν και φροντίζει να αφήσει να εννοηθεί ότι μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις...

 

Update 1/8/14:  Μετά την παρουσίαση της ταινίας στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο,  το «Interstellar» έχει πλέον ένα νέο, χορταστικο τρέιλερ επιβεβαιώνοντας πως δε τίθεται θέμα: πρόκειται για μία από τις ταινίες της χρονιάς, όσο μπερδεμένο και αχρείαστα ΤερενςΜαλικό δείχνει κάποιες στιγμές!  Άρτιο τεχνικά (αναμενόμενο για ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν...), με τον Μάθιου ΜακΚόναχι να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος από το ερμηνευτικό κομμάτι, αλλά και κολακευτικά κάδρα για το υπόλοιπο καστ, συν το επιβλητικό μουσικό σκορ, τα πάντα αυξάνουν την αγωνία μας...

 

Update 5/10/14: Προσπαθώντας (με μερική επιτυχία) να μην αποκαλύψει βασικά στοιχεία της πλοκής, το τελευταίο αυτό τρέιλερ τονίζει για άλλη μια φορά το απίστευτο ταξίδι που αναγκάζεται να κάνει ο Μάθιου ΜακΚόναχι, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει την πορεία της βέβαιης αφάνισης του ανθρώπινου είδους. Με μεγαλύτερη συμμετοχή αυτή την φορά από την Ανν Χάθαγουεϊ και ορισμένες επικές σκηνές (όπως αυτή στον ξένο πλανήτη με τα βουνά που με το travelling της κάμερας αποδεικνύονται κύματα...), εντυπωσιάζει σε υπερθετικό βαθμό, δημιουργεί δέος και ανυπομονησία! 

 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 14 Δεκ. 2013, 20:59
Ενημέρωση: 5 Οκτ. 2014, 20:08
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos