"Fargo, the series": Αξιοπρεπές.

Δημοσίευση: 27 Μαρτίου 2014, 14:10

Και εκεί που τη φοβόμασταν όσο τίποτα την τηλεοπτική μεταφορά του Fargo των αδερφών Κοέν από το FX -στο πνεύμα της εποχής όπου το κοινό θέλει σειρές-, οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν αρκετά καλές!

Έτσι μετά το άκουσμα τον ονομάτων στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (Μπίλι Μπόμπ Θόρντον, Μάρτιν Φρίμαν) και τα πρώτο teaser που μας καθησύχασαν , μόλις κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ που μόνο κακό δε το λες...

Το γνώριμο χιονισμένο τοπίο της Αμερικανικής επαρχίας είναι έτοιμο να γεμίσει αίμα από τον macho Μπίλι Μπομπ Θόρντον (In Billy we trust) που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη μικρή κοινωνία της περιοχής. Η σειρά ξεκινά να προβάλλεται στις 15 Απριλίου στο FX και τα δύο πρώτα επεισόδια με τίτλους ‘The Crocodile’s Dilemma’ και ‘The Rooster Prince’ είναι σε σκηνοθεσία Άνταμ Μπερνσταιν (δημιουργού επεισοδίων αρκετών επιτυχημένων σειρών όπως Californication, Breaking Bad, House of lies και 30Rock, αλλά και μουσικών βίντεο όπως, τα ‘Hey Ladies’ για τους Beastie Boys και ‘Love Shack’ για τους The B-52’S) και σε σενάριο του Νόα Χόουλει.

Ειρήνη Κατσαρά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos