"Chevalier": Τρέιλερ και πόστερ χαρακτήρων

Δημοσίευση: 8 Aug 2015, 14:42

Επιτέλους πρώτο τρέιλερ για το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά από το αν μη τι άλλο αινιγματικό και ανάλογα μονταρισμένο clip για την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της Τσαγγάρη: δεν μπορεί να εξαχθεί με ασφάλεια ούτε το συμπέρασμα αν πρόκειται για δράμα ή για μαύρη κωμωδία. Ή και για μίξη των δύο.

Αυτό που συνδέει τους ήρωες του «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη είναι μια σειρά από δοκιμασίες, άλλες απλές, άλλες πολύπλοκες, μέσα σε ένα σκάφος που βρίσκεται ακινητοποιημένο στον Αργοσαρωνικό.

Όλα αυτά όταν, για να σκοτώσουν την ώρα τους θα καταπιαστούν με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier, που είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό, και όπου κανείς δεν επιτρέπεται να κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Update 25/9/15: "Και να κερδίσεις, δεν σημαίνει ότι είσαι ο καλύτερος γενικότερα". Το "Chevalier" έχει επίσημο τρέιλερ, λιγότερο αφαιρετικό από το teaser, αν και έχει ενσωματώσει πλήρως τις σκηνές του. Αυτό το χαωτικό παζλ με την ιδιότυπη μελέτη της ανδρικής ιδιοσυγκρασίας μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον, φλερτάρει με την χιουμοριστική υπερβολή, αλλά κανείς φυσικά δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση του εγχειρήματος και αν θα έχει να κάνει εξίσου με δράμα. Θυμηθείτε εδώ ρεπορτάζ από την παρουσία της ταινίας σε Σεράγεβο και Λοκάρνο.

Update 10/11/15: Εν'όψει της σημερινής πρεμιέρας επί ελληνικού εδάφους της ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στην δημοσιότητα 6 πόστερ των κεντρικών χαρακτήρων του φιλμ της Αθηνάς Τσαγγάρη. Μπορείτε να τα δείτε στην gallery

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos