"Best sellers": Μάικλ Κέιν, Όμπρεϊ Πλάζα και λογοτεχνία

Δημοσίευση: 21 Aug 2021, 14:26

Όπως όλες οι πολιτιστικές βιομηχανίες, έτσι κι αυτή της λογοτεχνίας έχει υποστεί δραστικές αλλαγές μέσα στην τελευταία δεκαετία.

<a href="/nea/o-tzon-goyoters-kanei-tainia-meta-apo-20-hronia/69529">O Tζον Γουότερς κάνει ταινία μετά από 20 χρόνια</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tζον Γουότερς κάνει ταινία μετά από 20 χρόνια

Πλέον, δεν είναι αρκετό να γράψει κανείς ένα καλό βιβλίο. Θα πρέπει και η προσωπικότητα του ίδιου του συγγραφέα να δίνει άφθονη τροφή στα media, ώστε να δημιουργηθεί ένας ντόρος ικανός να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών και να βάλει το βιβλίο στη λίστα με τα ευπώλητα.

Στην επερχόμενη dramedy “Best Sellers” θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια φιλμική καταγραφή της λογοτεχνικής βιομηχανίας, μέσα από την ιστορία της Lucy (Όμπρεϊ Πλάζα), η οποία είναι μια φιλόδοξη επιμελήτρια βιβλίων που έχει κληρονομήσει τον εκδοτικό οίκο του πατέρα της, αλλά τον έχει φέρει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας μέσα από μια σειρά αποτυχημένων από άποψη πωλήσεων επιλογών.

Όταν ανακαλύπτει ότι ο διαβόητος, ερημίτης συγγραφέας Harris Shaw (Μάικλ Κέιν) χρωστάει ένα βιβλίο στον εκδοτικό της οίκο, η Lucy τον προσεγγίζει, καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της για να σώσει την επιχείρηση. Η Lucy εκδίδει το νέο βιβλίο του Shaw και μαζί θα πάνε σε μια περιοδεία για την προώθησή του. Αυτή η εμπειρία θα αλλάξει και τους δυο τους, με τρόπο που δεν έχουν προβλέψει.

Αγαπάμε τα βιβλία και την Όμπρεϊ Πλάζα και προφανώς λατρεύουμε το Μάικλ Κέιν, συνεπώς το “Best Sellers” είναι στη λίστα των ταινιών που περιμένουμε να δούμε στο επόμενο διάστημα. Πατήστε play στο τρέιλερ, το οποίο αφήνει υποσχέσεις για μια αξιομνημόνευτη χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos