"Amy": Ντοκιμαντέρ για την Έιμι Ουαϊνχάουζ - Τρέιλερ

Δημοσίευση: 3 Απριλίου 2015, 22:36

Τέσσερα χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό της (πότε πέρασαν;) σε ηλικία 27 ετών , η ζωή της Έιμι Ουάινχαουζ γίνεται ντοκιμαντέρ. Η ταινία ακολουθεί τη ζωή και την τέχνη της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το θάνατό της και σκηνοθέτης είναι ο Ασίφ Καπάντια που είχε κάνει και το καταπληκτικό «Senna» (για τη ζωή του Άιρτον Σέννα).

Ο Καπάντια διαχειρίστηκε εδώ και τρία χρόνια ένα τεράστιο υλικό, καταλήγοντας σε ένα δίωρο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου, 20 μέρες πριν την ημέρα του θανάτου της.

Στο πρώτο τρέιλερ βλέπουμε την άσημη (τότε) Έιμι να τραγουδά σε μια πρώιμη εκτέλεση το «Back to Black». Σε μια από τις σκηνές ο δημοσιογράφος ρωτά: «Πόσο διάσημη πιστεύεις ότι θα γίνεις;». Η Έιμι απαντά: «Καθόλου»

Update 21/5/15: Στη δημοσιότητα δόθηκε το ολοκληρωμένο τρέιλερ. Δείχνει αρκετά συγκινητικό, με την νεαρή Έιμι Ουαϊνχάουζ να ομολογεί ότι «το μόνο που θέλω να κάνω είναι να γράφω μουσική και να τραγουδάω», αλλά «και έχω ανάγκη να αγαπιέμαι». Αυτή της η ανασφάλεια ήταν που την οδήγησε στο πρόωρο τέλος...  Παρά την αντίδραση της οικογένειας για το πώς παρουσιάζονται τα γεγονότα το ντοκιμαντέρ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες, ενώ θα βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos