"1917": Φανταστικά τρέιλερ

Δημοσίευση: 4 Οκτ. 2019, 13:29

Ο Σαμ Μέντες επιστρέφει, 4 ολόκληρα χρόνια από τον τελευταίο James Bond και μάλιστα με μια πολεμική ταινία που δείχνει τουλάχιστον επική όπως θα παρακολουθήσετε από το νέο υποτιτλισμένο τρέιλερ.

<a href="/multimedia-video-clip/1917-pos-gyristike-san-monoplano/62005">"1917": Πως γυρίστηκε σαν μονοπλάνο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"1917": Πως γυρίστηκε σαν μονοπλάνο

Η ταινία θα περιγράφει μια ημέρα δύο νεαρών στρατιωτών κατά την διάρκεια του Α' Παγκόσμιου Πολέμου, τους οποίους θα υποδυθούν ο Ντιν Τσαρλς Τσάπμαν (ο νεαρός Tommen Baratheon από το GOT) και ο Τζορτζ ΜακΚέι (που είδαμε στα Captain Fantastic, Pride και το τηλεοπτικό 11.22.63) και που θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν ένα μήνυμα σε έναν λόχο που ετοιμάζεται να πέσει σε παγίδα και να αποφευχθεί η σφαγή χιλιάδων συμπολεμιστών τους..

Θα τους πλαισιώσουν (κρατηθείτε), ο Κόλιν Φερθ, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Ρίτσαρντ Μάντεν (Bodyguard), ο Μαρκ Στρονγκ και ο Άντριου Σκοτ (Sherlock, Spectre). 

Ο μάγος Ρότζερ Ντίκινς στην φωτογραφία και πριν πατήσετε play για ένα από τα κορυφαία τρέιλερ της χρονιάς, εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ, περισσότερες πληροφορίες για το φιλμ, αλλά και το πρώτο featurette, στο οποίο ο  Σαμ Μέντες και οι συνεργάτες του μας αποκαλύπτουν τη μοναδική κινηματογραφική τεχνική με την οποία γυρίστηκε η ταινία, σαν ένα συνεχές μονοπλάνο σε πραγματικό χρόνο. 

Η αμερικανική πρεμιέρα του «1917» έχει προγραμματιστεί για τις 25 Δεκεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε στις 9 Ιανουαρίου 2020.

Update 18/12/19: Τελικό τρέιλερ, επίσης επικό που σου κόβει την ανάσα.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos