Berlinale 14: "Nymphomaniac" the uncut version!

Δημοσίευση: 20 Δεκ. 2013, 13:38

Και τα ευχάριστα για τη δημοσιογραφική ομάδα του Move It που θα βρεθεί στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο για να καλύψει την φετινή Berlinale, τελειωμό δεν έχουν. Όπως λοιπόν πρώτοι μαθαίνετε από το site μας, μετά τα ‘Monuments Men’ του Τζόρτζ Κλούνι, "Grand Budapest Hotel" του Ουές Άντερσον και «Το μικρό ψάρι» του ‘δικού μας’ Γιάννη Οικονομίδη, η μεγάλη βόμβα μόλις έσκασε από το φεστιβάλ:

Το πολυαναμενόμενο ‘Nymphomaniac’ του Λάρς Φον Τρίερ θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό και 64ο Φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου (εκτός συναγωνισμού)!

Προφανώς μιλάμε για την μεγάλη uncut version του σεξουαλικού έπους του Τρίερ, αφού η ‘σύντομη΄ version του Nymphomaniac κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τα ... Χριστούγεννα.

Σημείωση της υπογράφουσας: Η χαρά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αφού μέχρι τώρα φοβόμουν και μόνο το ενδεχόμενο όλο και κάποιος... ‘κάγκουρας’ να κάθεται μέσα στην αίθουσα κατά την προβολή της ταινίας και να σχολιάζει/μουγκρίζει/χλευάζει για το σεξουαλικό μέρος. Ευτυχώς, η Berlinale, μας έσωσε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos