Ο Σταλόνε θέλει να γυρίσει 5ο Ράμπο αλά... Κοέν!

Published: 2 Jul 2014, 10:52
Συντάκτης:

Δύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη φορά που αναφερθήκαμε στην επιθυμία του Σιλβέστερ Σταλόνε να γυρίσει και 5ο Rambo. Από τόττε στριφογυρίζει στο μυαλό του 67χρονου ηθοποιού η ιδέα.

Το νέο είναι ότι ένα αναπάντεχο twist δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει το πιθανό νέο sequel του αγαπημένου franchise σε δυσθεώρητα ύψη "καλλιτεχνίας".

Κάθεστε; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που διέρρευσαν από την εταιρεία Splendid Films που αναμένεται να αναλάβει την παραγωγή, ο Σλάι έχει αποφασίσει να γυρίσει (ναι, μην αμφιβάλετε ούτε στιγμή ότι ο ίδιος θα το σκηνοθετήσει, ενώ έχει ήδη γράψει το σενάριο που θέλει απλά ένα σενιάρισμα) μια δική του εκδοχή από το βραβευμένο με Όσκαρ, "No country for old men" των αδερφών Κοέν.

Εντάξει, John Rambo μας, μην μεγαλοπιανόμαστε. Μερικές εκρήξεις λιγότερες, κάποιες ατάκες θεατράλε Μεταξουργείου και φυσικά έναν νέο εφευρετικό τρόπο να γιατρέψει πιθανές πληγές. Μέχρι εκεί το φλούο αρτιστίκ. Και θα το περιμένουμε και με αγωνία μάλιστα.

4/1/15: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του πέμπτου (και λογικά τελευταίου) Rambo. Θα λέγεται "Rambo: Last blood" (και ενώ το πρώτο που είχε γυριστεί λεγόταν "Rambo:First blood"...) και το έγραψε στο tweeter . Έτσι απλά, ενημερώνοντας το φιλοθεάμον κοινό ότι μόλις τελειώσει τα γυρίσματα του Rambo, θα ασχοληθεί με μια γκανγκστερική ταινία σχετικά με τον Gregory "The Grim Reaper" Scarpa. Με ένα δεύτερο tweet, ο Σλάι ενημέρωσε επίσης ότι βρίσκεται καθ'οδόν προς την Φιλαδέλφεια για τα γυρίσματα του "Creed" από τον Ράιαν Κούγκλερ ("Fruitvale station"), όπου θα υποδυθεί για 7η φορά στην καριέρα του τον Ρόκι Μπαλμπόα. Μην ανυσυχείτε, δεν θα πατήσει ρινγκ, απλά θα προπονεί τον εγγονό του Apollo Creed (θα τον υποδυθεί ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν), αιώνιου αντίπαλου και στη συνέχεια πολύ καλού φίλου του Μπαλμπόα στα προηγούμενα Ρόκι...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos