Πέθανε η Κάρι Φίσερ..

Published: 27 Dec 2016, 21:17
Συντάκτης:

Δυστυχώς, η καρδιά της δεν άντεξε τελικά... Η Κάρι Φίσερ, η διάσημη πριγκίπισσα Λέια του σύμπαντος του Star Wars, άφησε την τελευταία της πνοή πριν από λίγο, σε ηλικία 60 ετών.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας εξέδωσε ανακοίνωση εκ μέρους της κόρης της ηθοποιού, Billie Lourd. «Με πολύ βαθιά θλίψη η Billie Lourd επιβεβαιώνει πως η πολυαγαπημένη της μητέρα, πέθανε το πρωί στις 8.55. Ο κόσμος την αγαπούσε και θα μας λείψει πολύ. Ολόκληρη η οικογένειά μας σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές σας».

Η ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, πριν από τρεις ημέρες και ενώ είχε βρεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα του sitcom «Catastrophe» και για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της, «The Princess Diarist», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στο πρώτο Star Wars το 1977 ήταν μόλις 19 ετών. Εκτός από τα δύο επόμενα, το περσινό "The Force Awakens", τα λίγα δευτερόλεπτα εμφάνισής της στο φετινό "Rogue One", σε μια τελευταία εμφάνιση, θα συγκινεί πλέον σε κάθε θέασή της... Επαιξε στα "The Blues Brothers", "The Man with One Red Shoe", "Hannah and Her Sisters" του Γούντι Αλεν αλλά και στο "When Harry Met Sally". Εκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο "Shampoo" του Warren Beatty.

Το 1977 θα πάρει το ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια, κάτι που άλλαξε τη ζωή της όπως κατέγραψε η ίδια στην πρόσφατη αυτοβιογραφία της. Ήταν μόλις 19 ετών όταν γυρίστηκε η πρώτη ταινία.
Στα 90ς είχε κι άλλες συγγραφικές επιτυχίες, όπως τα "Surrender the Pink" και " Delusions of Grandma", ενώ έχει βοηθήσει, χωρίς credit, σενάρια πολλών Χολιγουντιανών  επιτυχιών όπως τα "The Wedding Singer", "Hook" και "Sister Act".


To μεγάλο πρόβλημά της, ήταν οι καταχρήσεις με, σχεδόν, κάθε είδος ναρκωτικών. Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Telegraph, ήταν μόλις 13 ετών όταν άρχισε να καπνίζει μαριχουάνα.
Το πιο πετυχημένο της best seller ήταν βέβαια η αυτοβιογραφική νουβέλα "Postcards from the Edge" του 1987, που αργότερα έγινε ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ με την Σίρλεϊ Μακ Λέιν.

Το 1985, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, και η ίδια αφιέρωσε τα πάντα για να πολεμήσει το στίγμα που συνοδεύει αυτού του είδους η διαταραχή.
To 1983 παντρεύτηκε τον μουσικό Paul Simon με τον οποίο χώρισε το 1984.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos