Η Κάρι Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή

Δημοσίευση: 24 Δεκ. 2016, 14:59
Συντάκτης:

Η Κάρι Φίσερ υπέστη καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια μιας 11ωρης αεροπορικής πτήσης από το Λονδίνο προς το Λος Αντζελες, χθες, Παρασκευή, ενώ είχε σταματήσει να αναπνέει –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- για περισσότερα από 5 λεπτά.

Η Πριγκίπισα Λέα, αγαπημένη πρωταγωνίστρια στην μυθολογία του «Πολέμου των Αστρων», μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του UCLA, όπου και νοσηλεύτηκε στην εντατική. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αδελφού της, Τοντ Φίσερ, η Φίσερ βρίσκεται πλέον εκτός εντατικής αλλά η κατάσταση της υγείας της δεν έχει σταθεροποιηθεί και βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Η 60χρονη ηθοποιός βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του sitcom «Catastrophe» και για την προώθηση του βιβλίου της, «The Princess Diarist», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Πολύς κόσμος της ευχήθηκε τα καλύτερα, μεταξύ άλλων οι συμπρωταγωνιστές της στο «Star Wars: The force awakens». Μay the force be with her!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
47487
Feelgood
8601
Feelgood
5395
Feelgood
4948
Sorry Baby, από την Spentzos Sorry Baby, από την Spentzos