Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ μόνταρε ταινία 3 ώρες μετά το τέλος των γυρισμάτων!

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ μόνταρε ταινία 3 ώρες μετά το τέλος των γυρισμάτων!
Published: 17 Mar 2018, 21:54
Συντάκτης:

Το ‘Unsane’ του Steven Soderbergh δεν βγαίνει στις αίθουσες πριν τις 23 Μαρτίου (η κριτική μας εδώ), αλλά ο σκηνοθέτης έχει ήδη προχωρήσει και τελειώσει με το επόμενό του πρότζεκτ, που ανακοινώθηκε μόλις μερικές εβδομάδες νωρίτερα, την παραγωγή μίας ολόκληρης ταινίας που θα βγει προς τα τέλη του 2018.

Το ‘High Flying Bird’ όπως τιτλοφορείται η ταινία, ανακοινώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου με τον Soderbergh να κανονίζει ένα διβδόμαδο γύρισμα στο τέλος του μήνα με τον André Holland (The Knick).

Με ανακοίνωσή του στο Twitter ο Soderbergh έδειξε την πορεία της ταινίας, και σόκαρε τους φαν, όταν πόσταρε φωτογραφία που έδειχνε πως στις 15 Μαρτίου, 1.09μμ τελείωσε το γύρισμα και ως τις 3.41μμ την ίδια ημέρα, μόλις δηλαδή τρεις ώρες αργότερα (!), είχε ήδη έτοιμη μία πρώτη μορφή του τελικού μοντάζ.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά από σκηνοθέτη, ακόμα κι αν σκεφτούμε πως ο Soderbergh είναι ένας ιδιαιτέρως οικονομικός σκηνοθέτης. Ο ίδιος γύρισε σε iPhone το Unsane και είναι εξίσου πιθανό να έκανε το ίδιο και με το High Flying Bird. Αυτό το μέσο, όπως έχει δηλώσει εξάλλου (θυμηθείτε στο Φεστιβάλ του Βερολίνου), του λύνει πολλές φορές τα χέρια και του γλυτώνει χρόνο, αφού του επιτρέπει να γυρίζει και να μοντάρει ταυτόχρονα την ίδια μέρα.

Στο High Flying Bird βρίσκουμε τον Holland στο ρόλο ενός NBA ατζέντη, να προσπαθεί να πείσει τον νέο του πελάτη να αποδεχτεί μία αμφιλεγόμενη ευκαιρία. Το HFB είναι το πρώτο από τα δύο πρότζεκτ του σκηνοθέτη που ανακοινώθηκαν μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ενώ το δεύτερο φέρει τον τίτλο ‘Planet Kill’ και αποτελεί ένα θρίλερ στο οποίο συμμετέχουν στο σενάριο και οι James Greer (Unsane) και Scott Z. Burns (Contagion).

Ασταμάτητος!

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο