Ο Ντέιβιντ Λιντς ανακοίνωσε το δικό του φεστιβάλ

Published: 25 Jun 2016, 21:05
Συντάκτης:

Οκ, σίγουρα δεν θα έχει την δυναμική του «Sundance» (που ίδρυσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ) ή του «Tribeca» (που έστησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο), αλλά αναλόγως το γούστο, ίσως είναι και πιο ενδιαφέρον!

Ο Ντέιβιντ Λιντς μπορεί πλέον οριστικά (;) να απέχει από την δημιουργία σε επίπεδο μεγάλου μήκους φιλμ, αλλά αποφάσισε να διοχετεύσει την επινοητικότητά του στην δημιουργία ενός φεστιβάλ, του «Disruption Festival» που θα περιλαμβάνει τον μαγικό και σουρρεαλιστικό του κόσμο και θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Ιουλίου στο Ace Hotel στο Λος Άντζελες.

Εκεί, ο 70χρονος δημιουργός θα χωρίσει την διοργάνωση στο μουσικό και το κινηματογραφικό κομμάτι.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή του «The elephant man», διάφορων σπάνιων μικρού μήκους ταινιών από την πρώιμη περίοδο της καριέρας του, επίσης του ντοκιμαντέρ «Blue Velvet Revisited», ενώ είναι πολύ πιθανό να προβάλει και κάποιο teaser από την νέα σεζόν του «Twin Peaks»...

Οι Angelo Badalamenti, Robert Plant, Xiu Xiu, St. Vincent, Sky Ferreira, ο θα δώσουν συναυλίες, ενώ ο Κάιλ Μακ Λάχαν και η Λόρα Ντερν θα συνομιλήσουν μαζί του σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης!

Τέλος, ο σκηνοθέτης Μελ Μπρουκς θα παραδώσει masterclass, ενώ ο Λιντς θα εκθέσει τη νέα φωτογραφική του συλλογή.

Το εισιτήριο για το διήμερο φεστιβάλ κοστίζει 199 δολάρια και τα έσοδα θα δωθούν στο David Lynch Foundation, τον οργανισμό που έχει ιδρύσει ο Lynch για την καταπολέμηση του τοξικού στρες και των τραυμάτων ανάμεσα σε ομάδες όπως οι βετεράνοι πολέμου και θύματα ενδοοικογενειακής βίας. 

Festival of Disruption Teaser from DLFTV on Vimeo.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos