Ο Κουέντιν Ταραντίνο είδε το νέο Suspiria και έβαλε τα κλάματα!

Published: 3 Jul 2018, 20:49
Συντάκτης:

Το remake της καλτ ταινίας του Dario Argento «Suspiria», δια χειρός αυτήν την φορά του Luca Guadagnino, ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες σε 4 μήνες. Θυμηθείτε εδώ το τρέιλερ.

Είναι από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του χειμώνα, και πλέον για έναν ακόμη λόγο, ότι έχει τις ευλογίες του Quentin Tarantino. Μιλώντας στην La Repubblica, o Guadagnino ανέφερε ότι το περασμένο φθινόπωρο έδειξε στον Tarantino την δική του εκδοχή στην γνωστή ταινία τρόμου, και εκείνος είχε εκδηλώσει έντονα συναισθήματα.

«Έδειξα (την ταινία) στον Quentin Tarantino. Είμαστε φίλοι από όταν ήμασταν μέλη της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ της Βενετίας», ανέφερε ο ιταλός σκηνοθέτης. «Ήμουν νευρικός αλλά και ανυπόμονος να ακούσω την γνώμη του. Την είδαμε σπίτι του, και η αντίδρασή του με συγκλόνισε. Ήταν ενθουσιασμένος και στο τέλος έκλαιγε και με αγκάλιασε. Επειδή είναι ταινία τρόμου, αλλά ταυτόχρονα και μελόδραμα, στόχος μου είναι να σε κάνω να βλέπεις τον τρόμο, χωρίς να μπορείς να πάρεις τα μάτια σου (από την οθόνη), γιατί θα σε έχουν σαγηνεύσει οι ήρωες. Η Amazon (εταιρεία διανομής της ταινίας) είναι πολύ χαρούμενη».

Η αντίδραση του Tarantino προστίθεται σε όλες τις ελπίδες που έχουμε από την νέα ταινία του Guadagnino, μετά την πρόσφατη επιτυχία του «Call me by your name». Η Chloe Grace Moretz, που παίζει στην ταινία, δήλωσε στο IndieWire τον προηγούμενο μήνα ότι η νέα ταινία του Guadagnino είναι «ό,τι πιο κοντά σε έναν σύγχρονο Stanley Kubrick» έχει δει ποτέ. «Μπαίνεις σε έναν κόσμο, που ο μόνος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω είναι σαν το «Shining», με πολλούς τρόπους», δήλωσε η ηθοποιός, «όπου απλά περικλείεσαι από το μυαλό του σκηνοθέτη, απλά σαν να έχεις εμφυτευθεί εκεί, και δεν υπάρχει κάτι σαν αυτό να ξαναδείς».

Στο νέο «Suspiria» θα πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson (θυμηθείτε εδώ τις δικές αντιδράσεις στα γυρίσματα...) ως μία φέρελπις χορεύτρια που θα ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά μέσα σε μία γνωστή σχολή χορού της Ευρώπης. Συμπρωταγωνιστούν η Tilda Swinton, που ξανασυναντά τον σκηνοθέτη μετά τα «The Protagonists», «I am Love» και «A Bigger Splash», και η Mia Goth. Από την άλλη ο Tarantino ετοιμάζει την 9η ταινία του, «Once upon a time in Hollywood», με ένα κυριολεκτικά all-star cast, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι. Το «Suspiria» το περιμένουμε στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos