Ντακότα Τζόνσον: "Το Suspiria με έστειλε στην ψυχανάλυση!"

Δημοσίευση: 24 Απριλίου 2018, 22:05
Συντάκτης:

Ο Λούκα Γκουαντανίνο μετά την τρομερή επιτυχία που είχε με το Call Me By Your Name, το οποίο ανέδειξε και τον Τιμοτέ Σαλαμέ ως ανερχόμενο αστέρι του Χόλυγουντ, συνεχίζει με ακόμα μια ταινία με γνωστούς πρωταγωνιστές και μάλιστα, πρόκειται για ένα δημιούργημα «φόρος τιμής». Βασισμένο στο ομότιτλο κλασικό horror film που σκηνοθέτησε ο Ντάριο Αρτζέντο το 1977, το Suspiria επικεντρώνεται σε μία νεαρή μπαλαρίνα η οποία ανακαλύπτει ότι η σχολή χορού της είναι “βιτρίνα” για μοχθηρές πράξεις, και όπως φαίνεται η Ντακότα Τζόνσον τις ένιωσε στο πετσί της!

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Elle, η ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα του Suspiria λέγοντας: «Πραγματικά, τα γυρίσματα με τάραξαν τόσο πολύ που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Ήμασταν σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο ψηλά σε ένα βουνό.  Υπήρχαν τριάντα τηλεφωνικοί στύλοι στην ταράτσα και όλο το κτίριο δονούταν από ηλεκτρισμό, όπως και εμείς που βρισκόμασταν εκεί. Το κλίμα ήταν πολύ κρύο και ξηρό».     

Η Ντακότα Τζόνσον θα έχει τον ρόλο της νεαρής μπαλαρίνας (δηλαδή αυτόν που παλιότερα ερμήνευσε η Τζέσικα Χάρπερ) και αυτή θα είναι και η δεύτερη συνεργασία της με τον Γκουαντανίνο αφού το 2015 είχαν δουλέψει μαζί και στο “A Bigger Splash”, μία ταινία εκ διαμέτρου αντίθετης από άποψη είδους.  Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνεται από Μια Γκοθ, Τίλντα Σουίντον και Κλόε Μόρετζ.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης είχε μιλήσει για το Suspiria τον προηγούμενο Δεκέμβριο περιγράφοντας το ως «το πιο τρελό όνειρο που θα μπορούσε να έχει» και εξέφρασε την επιθυμία του να το διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει να μιμηθεί το «δυνατό συναίσθημα» που ένιωσε και ο ίδιος όταν την πρωτοείδε. Περισσότερα σας έχουμε γράψει εδώ και θυμηθείτε ποιος θα γράψει το soundtrack...

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, η οποία προοριζόταν για το φεστιβάλ Καννών που θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα αλλά δυστυχώς δεν θα υπάρξει συμμετοχή. Συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει ούτε για την κυκλοφορία της από τα στούντιο της Amazon, αν και πιθανότατα αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos