Μην συνδυάζετε "Walking Dead" με αλκοόλ και ναρκωτικά...

Published: 28 Oct 2015, 18:58
Συντάκτης:

Προσοχή, αν σας πίνει, μη το πίνετε και πολύ περισσότερο, σε περίπτωση που την ακούτε, μη παρακολουθείτε σειρές ή ταινίες με ζόμπι...

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Νιού Μέξικο των ΗΠΑ, όπου ένας άντρας σκότωσε τον φίλο του επειδή πίστεψε ότι άρχισε να μετατρέπεται… σε ζόμπι. Οι δύο τους είχαν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο παρακολούθησης της δημοφιλούς σειράς του AMC με ζόμπι, The Walking Dead, ενώ ο δράστης παραδέχθηκε ότι είχα καταναλώσει αλκοόλ.

Ο 23χρονος Ντέιμον Πέρι επιτέθηκε στον 23χρονο Κρίστοφερ Πάκουιν με κλοτσιές, μπουνιές, αιχμηρά αντικείμενα, καθώς και με μία κιθάρα και έναν φούρνο μικροκυμάτων, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, όταν όργανα έφτασαν σε διαμέρισμα στο Προύιτ του Νιού Μέξικο, μετά από καταγγελίες ότι ένας μεθυσμένος άνδρας κυνηγούσε μία γυναίκα κρατώντας μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο άτομα να συγκρατούν τον Πέρι στο έδαφος και ανακάλυψαν το πτώμα του Πάκουιν. «Ο Πέρι είπε στους ερευνητές ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όταν ο φίλος του άρχισε να μετατρέπεται σε ζόμπι» ανέφερε το αστυνομικό τμήμα σε ανακοίνωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos