Μάικλ Φασμπέντερ: «Θα κάνω ένα διάλειμμα από την υποκριτική»

Published: 24 Dec 2016, 16:52

Ο Michael Fassbender σκοπεύει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Time Out.

Μέσα στους πρόσφατους 16 μήνες, ο Fassbender έχει πρωταγωνιστήσει ως Magneto στην σειρά των «X-Men», αλλά και στην βιογραφική ταινία για τον Steve Jobs, χωρίς να ξεχνάμε το "Slow West", το "Macbeth", το "Trespass against us", αλλά και το "The light between ocean's",  ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού «Assassin's Creed» και προσεχώς θα τον δούμε επίσης στα "Weightless", "The snowman" & "Alien: Covenant"

Στη συνέντευξη του ο Fassbender εξηγεί ότι είχε την όρεξη και ενέργεια για κάνει όλες τις ταινίες, αλλά πλέον έχει κουραστεί.

«Τώρα θα κάνω ένα διάλειμμα. Τα τελευταία πέντε χρόνια έφτασα στα όρια της εργασιομανίας, πηγαίνοντας από ταινία σε ταινία». Έσπευσε να συμπληρώσει ότι δεν παρατάει εντελώς την υποκριτική: «Δεν το αποκλείω, δεν λέω ότι θα γίνει, αλλά μέσα μου πιστεύω ότι έχεις χρόνο για να είσαι ηθοποιός όταν βρίσκεσαι στην ακμή σου. Υπάρχει ένα ταξίδι μέχρι εκεί και μετά έρχεται η παρακμή».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos