H Yoko Ono προωθεί τη σχέση της με τον John Lennon στη μεγάλη οθόνη.

Published: 4 Feb 2017, 05:16
Συντάκτης:

Μετά από αρκετά ντοκιμαντέρ αλλά και fiction φιλμ με κεντρικό θέμα ένα από τα πιο πασίγνωστα συγκροτήματα της παγκόσμιας ιστορίας, τους Beatles, (πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και το ντοκιμαντέρ του Ron Howard "The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years") έρχεται και μία ταινία για την εξίσου πασίγνωστη ερωτική σχέση του Lennon με τη Yoko Ono, η οποία προσπαθεί να προσελκύσει τους κατάλληλους συνεργάτες.

Το ενδιαφέρον τους για συνεργασία στο πρότζεκτ αυτό, εκδήλωσαν αρκετοί επιτυχημένοι του χώρου, όπως ο παραγωγός των "The Social Network", "Captain Phillips" και "Moneyball",  Michael De Luca και ο σεναριογράφος του "The Theory of Everything", Anthony McCarten.

Η ταινία θα διαδραματίζεται στα τέλη του '60, όταν οι δύο καλλιτέχνες, ενώθηκαν με τα δεσμά του έρωτα, μέχρι και τη δεκαετία του '80, όταν δολοφονήθηκε ο John Lennon στη Ν. Υόρκη.

Το ζευγάρι εκτός από ερωτικά, είχε ενωθεί και καλλιτεχνικά, αν και αρκετοί από τους φαν των Beatles δεν την αποδέχτηκαν ποτέ. Ήταν και είναι επίσης γνωστή, η ακτιβιστική δράση των δύο εναντίον του πολέμου του Βιετνάμ αλλά και η υποστήριξη της ιδεολογίας των χίπις που πιστά ακολουθούσε

Πρώτη δημοσίευση: 4 Feb 2017, 05:16
Ενημέρωση: 4 Feb 2017, 05:16
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos