Bicycle Film Festival: Ορθοπεταλιές στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Published: 6 Dec 2011, 18:58

Το Βicycle Film Festival, το επιδραστικότερο ποδηλατικό φεστιβάλ στον κόσμο, επιστρέφει για δεύτερη φορά στην Αθήνα από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του για το 2011.
Το φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια στη Νέα Υόρκη θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη τότε ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την τέχνη και φυσικά τον κινηματογράφο, ταξιδεύει πλέον σε περισσότερες από 30 χώρες σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν animation, μουσικά video και μια επιλογή από τις καλύτερες ταινίες των 11 χρόνων του BFF ενώ οι παράλληλες δράσεις του event θα εμπλουτιστούν με εικαστικές εκθέσεις, νυχτερινές ποδηλατοβόλτες, free style επιδείξεις, εναλλακτικά masterclasses. Όλες οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ είναι δωρεάν και η γενική είσοδος στις προβολές κοστίζει 5 ευρώ.
Μπες στο επίσημο site και μάθε τα πάντα για το φεστιβάλ
Πρώτη δημοσίευση: 6 Dec 2011, 18:58
Ενημέρωση: 6 Dec 2011, 18:58
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων