Το "The Walking Dead" ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο

Published: 25 Jul 2022, 20:08
Συντάκτης:

To Τhe Walking Dead δυστυχώς ολοκληρώνεται για κάποιους, ευτυχώς τελειώνει για κάποιους άλλους. 

<a href="/en/nea/o-rik-gkraims-epistrefei-sto-walking-dead-universe/69382">O «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe</a>ΣΧΕΤΙΚΑO «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe

Μια σειρά που προβάλλετια για μία 12ετία σχεδόν (από τον Οκτώβριο του 2010), είναι λογικό να προσελκύει όλων των ειδών τις αντιδράσεις. Εμείς ανήκουμε στους πρώτους, καθώς παρά την αναπόφευκτη "κοιλιά" που κατέγραψε η αγαπημένη μας σειρά με ζόμπια κάπου στα μέσα της πορείας της και η αναπόφευκτη πτώση στην θεαματικότητά της, εδώ και μερικά χρόνια έχει ανακάμψει, έχει γίνει πιο σκοτεινή και σαφώς πιο κοντά στο ύφος του κόμικ. 

Η 11η σεζόν περιλαμβάνει 24 επεισόδια και έχει σπάσει στα τρία. Η αρχή του μεγάλου φινάλε έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου του 2022 με την προβολή των επεισοδίων 17-24 και το AMC αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας σε ένα εντυπωσιακό trailer που προβλήθηκε στο San Diego Comic-Con.

Η 11η σεζόν, που αρχικά αναμενόταν τον Οκτώβριο του 2020, διακόπηκε από την παγκόσμια πανδημία του COVID-19 και άλλαξε τα σχέδια του AMC για το φινάλε της σειράς.

Και εννοείται ότι όλα δεν θα τελειώσουν εδώ. το AMC έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει παραγωγή το «Isle of the Dead», με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο διάσημους χαρακτήρες του The Walking Dead, τον Negan του Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν και την Maggie της Λόρεν Κόχαν. Μια spinoff σειρά, με τίτλο “Tales of the Walking Dead“, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου με παλιούς και νέους πρωταγωνιστές και 6 αυτόνομα ωριαία επεισόδια.

Και, τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις ταινίες μέσα από το σύμπαν του Walking Dead που θεωρητικά βρίσκονται σε στάδιο προπαραγωγής.

Δώσε ζόμπια στον λαό.

Aυτό είναι το χορταστικό τρέιλερ για το τέλος της 11ης σεζόν: 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos