Θέλετε να περάσετε μια βραδιά με τον Τσαρλς Μπουκόφσκι;

Published: 2 Aug 2020, 14:31
Συντάκτης:

Θέλετε να περάσετε μια βραδιά με τον Τσαρλς Μπουκόφσκι;

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο “You Never Had It: An Evening With Charles Bukowski” είναι αυτό που λέει ο τίτλος του! Τον Ιανουάριο του 1981, η Ιταλίδα δημοσιογράφος και παραγωγός Σίλβια Μπίτσιο, είχε πάρει μια συνέντευξη από τον αγαπημένο συγγραφέα και ποιητή στο σπίτι του στο Σαν Πέντρο της Καλιφόρνια. Την εποχή εκείνη, ο Μπουκόφσκι βρισκόταν στο απόγειο της λογοτεχνικής του καριέρας, όμως το σπάνιο αρχειακό υλικό της Μπίτσιο θεωρούνταν χαμένο, μέχρι που ανακαλύψθηκε στο γκαράζ της, 20 χρόνια μετά τον θάνατο του (ο Μπουκόφσκι απεβίωσε το 1994).

Εκείνο το βράδυ του 1981, η Μπίτσιο και ο Μπουκόφσκι συζήτησαν για το σεξ, τη λογοτεχνία, την παιδική ηλικία και την ανθρωπότητα, συνοδεία τσιγάρων και κρασιού. Το αρχειακό υλικό έχει πλέον ψηφιοποιηθεί και στο μοντάζ του ντοκιμαντέρ προστέθηκαν σκηνές από το κέντρο του Λος Άντζελες, γυρισμένες με κάμερα Super 8, με απαγγελία ποιημάτων του Μπουκόφσκι από τον ίδιο.
 
Δείτε το trailer για να πάρετε μια πρώτη γεύση και υπομονή μέχρι τις 7 Αυγούστου, όταν και θα γίνει η πρεμιέρα του φιλμ με διαδικτυακές προβολές. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos