ΣΕΙΡΕΣ

"Tales of the walking dead": Απροσδόκητη φρεσκάδα

Published: 24 Aug 2022, 18:26
Συντάκτης:

Σύνοψη: 6 αυτόνομες  ιστορίες από το σύμπαν του Walking Dead που δεν έχουν σχέση όμως την Οδύσσεια της ομώνυμης σειράς .

<a href="/en/nea/o-rik-gkraims-epistrefei-sto-walking-dead-universe/69382">O «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe</a>ΣΧΕΤΙΚΑO «Ρικ Γκράιμς» επιστρέφει στο The Walking Dead Universe

Γνώμη: Όταν ο Ρικ ξύπνησε σε ένα διαλυμένο νοσοκομείο κανένας δε περίμενε ότι η σειρά θα αποκτούσε περισσότερα στρατόπεδα θεατών και από τις ομάδες επιζώντων που κατακλύζουν κατά καιρούς το όλο story.

Κάποιους ξένισε απ' την αρχή το ιδιαίτερα σκοτεινό θέμα με τη σκατοψυχία των ανθρώπων να ξεχειλίζει περισσότερο και από τις ορδές ζόμπι.

Πάρα πολλοί (σηκώνω και εγώ το χέρι) τράβηξαν τη πρίζα μη αντέχοντας άλλο τη σαπουνόπερα, το σενάριο που δε προχωρούσε πουθενά και τη τακτική να μη πεθαίνει κανείς βασικός χαρακτήρας γιατί αγαπιέται από το κοινό ! Λίγοι μαχητές, περιμένουν καρτερικά το φετινό φινάλε που κατάφερε να spoilarei -τρολαρει τους φανατικούς υποσχόμενη νέες περιπέτειες με βασικούς χαρακτήρες της πλοκής. Προφανώς η Fox δε βαριέται να βγάζει εκατομμύρια, αλλά κάποιος να ειδοποιήσει τους μεγάλους ότι στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους να το παρακολουθούν.

Στο πρώτο επεισόδιο ο αγαθός γίγαντας Terry Crews που  με τα δυσκολίας 'τα λεει' στις διαφημίσεις -όχι να αποδώσει υπόβαθρο σε χαρακτήρα- οπότε  η επιλογή της μίας ώρας σβήνει τα όποια παράπονα.

Σε συνδυασμό με την Olivia Munn (γιατί δε τη βλέπουμε συχνότερα σε ταινίες σειρές , που πρέπει να απευθυνθούμε;;;) δημιουργούν ένα feelgood δίδυμο που και στη κοσμάρα τους είναι και η επιβίωση επιτυγχάνεται.

Στο 2ο επεισόδιο μια στριμμένη αφεντικινα μαζί με μια υπάλληλο της που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης ανακαλύπτουν ότι ενώ θέλει να καρυδωσει η μια την άλλη, θα πρέπει να συνεργαστούν σε μια λούπα για να μη καταλήξουν τροφή.

Ασυζητητί όταν έχεις να κάνεις με το φινάλε του Better call Saul, το να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον να κάτσει να δει μια ακόμα ζομπο-προσπάθεια μοιάζει πολύ πιθανό να γελάσει και ο Predator ο εξωγήινος έτσι, μη πάει το μυαλό σας άλλου.

Τι προσφέρει το Τales Of The Walking Dead τελικά;  Μια απροσδόκητη φρεσκάδα με ιστορίες που η Αποκάλυψη των ζόμπι  μάλλον μοιάζει με το περιτύλιγμα , ενώ η ανθρώπινη συμπεριφορά παρέα με την εσωτερική μοναξιά των ηρώων να μπαίνει  σε πρώτο πλανο. Διασκεδαστικό, συν

H σειρά στριμάρει από τις 6 Φεβρουαρίου στο ελληνικό FOX, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos