Το season finale για την 7η σεζόν "The Blacklist" θα γίνει animation

Το season finale για την 7η σεζόν "The Blacklist" θα γίνει animation
Published: 11 May 2020, 20:40
Συντάκτης:

Η ανάγκη προκαλεί δημιουργία, πολλές φορές συμβαίνει αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Reality Z" season 1: Σαπουνόπερα ζόμπι

Στην περίπτωση του τηλεοπτικού «The Blacklist», δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε ένα ιδιαίτερο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η αγαπημένη σειρά του ΝΒC (που στριμάρει και στο Netflix) βρισκόταν στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου για την 7η σεζόν, όταν η πανδημία του κορονοϊού ακύρωσε τα πάντα στη Νέα Υόρκη.

Το επεισόδιο «The Kazanjian Brothers» που θα δούμε την Παρασκευή 15 Μαϊου, θα είναι υβριδικό. Το κομμάτι που δεν πρόλαβε να γυριστεί με αληθινούς ηθοποιούς, θα ολοκληρωθεί με animation φιγούρες που θα δώσουν οντότητα στην υπόλοιπη πλοκή.

Οι παραγωγοί της σειράς λοιπόν κατέληξαν στην λύση του graphic novel-style animation, με τους ηθοποιούς να ηχογραφούν τους διαλόγους από τα σπίτια τους, όπως επίσης και με τηλεργασία θα γίνει το μοντάζ, το post production, η μουσική επένδυση και πολλά άλλα.

Η σειρά που πρωταγωνιστεί ο ακαταμάχητος Τζέιμς Σπέιντερ έχει ήδη ανανεωθεί για 8η σεζόν και αποτελεί μια ανάλαφρη guilty pleasure crime σειρά, ιδανική να την χαζεύεις με το φαγητό.

BTW, το τρέιλερ δείχνει badass.

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί με ένα επεισόδιο του Fringe και να προτείνουμε προς τους παραγωγούς να κάνουν το ίδιο και για το τελευταίο επεισόδιο στην 10η σεζόν του «The Walking Dead» (που βασίζεται έτσι και αλλιώς σε κόμικ) που το περιμένουμε έναν μήνα τώρα!

Published: 11 May 2020, 20:40
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο