To Rebel Moon του Ζακ Σνάιντερ θα είναι... 4 ταινίες

Published: 18 Apr 2023, 16:38
Συντάκτης:

Ο Zακ Σνάιντερ αν δεν έχει δόσεις δυνατής επικούρας η ταινία του, δεν μπορεί, δεν το ευχαριστιέται ο άνθρωπος προφανώς. 

<a href="/en/nea/h-pathiasmeni-nava-mau-apo-baby-reindeer/69823">H παθιασμένη Nava Mau από το Baby Reindeer</a>ΣΧΕΤΙΚΑH παθιασμένη Nava Mau από το Baby Reindeer

Μετά το προπέρσινο "Army of the dead" (και το sequel που ετοιμάζεται) στο οποίο έκανε ξεκάθαρα τον χαβαλέ του (σαφώς λιγότερο επιτυχημένα βέβαια από το Dawn Of The Dead του 2004) σε ταινία με ζόμπια, επιστρέφει -πάντα για το Netflix, σε αυτή τη μίξη περιπετειώδους sci-fi φαντασίας που τον καθιέρωσε. Βλέπε 300, Man Of Steel, Sucker Punch, Man Of Steel, Batman v Superman: Dawn Of Justice & Justice League. 

Αυτή την φορά στις 22 Δεκεμβρίου με ένα γουέστερν επιστημονικής φαντασίας, το οποίο βασίζεται σε μια ιδέα που είχε ο σκηνοθέτης για μια ταινία Star Wars πριν από πολλά χρόνια και η Lucasfilm την απέρριψε. Όχι όμως και το Netflix που αμέσως του έδωσε το οκ -και τα χρήματα.

Ο Σνάιντερ τονίζει σε συνέντευξεις του για κάτι wow και επικό, ενώ όπως έγινε και επίσημα γνωστό, η ταινία θα χωριστεί σε δυο μέρη λόγω διάρκειας, ενώ κάθε ταινία θα έχει και μια ακατάλληλη εκδοχή, άρα θα κυκλοφορήσουν ουσιαστικά 4 ταινίες! 

Το καστ διαθέτει Τσάρι Χάναμ, Σοφία Μπουτέλα, Ντζιμόν Χούντσου, Ρέι Φίσερ, Εντ Σκρέιν, Τζίνα Μαλόουν, Ρούπερτ Φρεντ, Κόρεϊ Στολ, Κάιρ Έλγουις και τον Άντονι Χόπκινς να δανείζει την φωνή του σε ένα ανθρωποειδές, ενώ στο σενάριο μαζί με τον Σνάιντερ θα αναμιχθούν οι Σέι Χάτεν (John Wick 3 & 4) και Κουρτ Γιόνσταντ (300 & Atomic Blonde).

Η υπόθεση έχει ως εξής: Μία ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία απειλείται από τον στρατό ενός τυραννικού στρατηγού με το όνομα Balisarius. Οι απελπισμένοι κάτοικοι του πλανήτη, στέλνουν μία γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν σε κοντινούς πλανήτες για να βρει πολεμιστές που θα τους βοηθήσουν αντισταθούν στην επίθεση.

Σύμφωνα με τον Σνάιντερ: «Αυτή η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες του Akira Kurosawa και του Star Wars. Είναι η αγάπη μου για το sci-fi και μία τεράστια περιπέτεια. Πέρασα τα τελευταία τρία χρόνια χτίζοντας αυτό το σύμπαν. Κάθε γωνιά του πρέπει να έχει πάρει σχήμα. Κάνω σχέδια, ζωγραφίζω συνεχώς και προσπαθώ να αναπτύξω αυτό το γόνιμο έδαφος για να γίνει ένας ολοκληρωμένος κόσμος».

Το επίσημο τρέιλερ παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης του Gamescon στην Κολονία της Γερμανίας και είναι -μαντέψτε- επικό, θυμίζοντας κάτι από Star Wars και από Dune, με όλες τις trademark τεχνικές του Σνάιντερ, ενσωματωμένες. 

Το «Rebel Moon - Part One: A Child of Fire» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου 2023 και το «Rebel Moon - Part Two: The Scargiver» στις 19 Απριλίου 2024. Ας ελπίσουμε και εκεί που ανήκει -στις αίθουσες- μερικές εβδομάδες πριν. 

Αυτό είναι το ΕΠΙΚΟ πρώτο τρέιλερ: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos