Πως τα "Φιλαράκια" έριξαν το Instagram

Published: 20 Feb 2021, 14:17
Συντάκτης:

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε τον Οκτώβριο του 2019 να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ότι η πρώτη φωτογραφία που θα πόσταρε, θα βρισκόταν στο Νο 7 με τα πιο δημοφιλή posts στην ιστορία του social media κολοσσού, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά. 

<a href="/en/nea/friends-reunion-stis-othones-sas/64549">Το "Friends: The Reunion" στις οθόνες σας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο "Friends: The Reunion" στις οθόνες σας

 

 

Αν και μάλλον δεν θα πρέπει να προξενεί εντύπωση, καθώς η δημοφιλία των "Friends" είναι τελικά τέτοια, ώστε η κακής ποιότητας cosy φωτό με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της από τα "Φιλαράκια" έχει καταγράψει 16.426.422 likes. Μάλιστα η Άνιστον έγινε ο χρήστης του Instagram που ξεπέρασε ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλον, το 1 εκατομμύριο followers: χρειάστηκε μόλις 5 ώρες και 16 λεπτά και καταγράφηκε στο Βιβλίο Γκίνες. 

 

 

Πιο ψηλά στην κατάταξη (Νο 4) βρίσκεται μια δυσάρεστη φωτό, αυτή που χρησιμοποίησε η οικογένεια του Τσάντγουικ Μπόουσμαν για να αναγγείλει τον θάνατό του τον προηγούμενο Αύγουστο με 19.161.678, ενώ στο Νο 14 βρίσκεται η φωτό γάμου του Ντουέιν -The Rock- Τζόνσον και στο No 15 η Σελένα Γκόμεζ να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ιταλία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

Στο Top-20 κυριαρχούν οι Καρντάσιαν, ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ το Νο 1 και το Νο 10 δεν θα μπορούσατε να τα φανταστείτε ποτέ. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Αναλυτικά η λίστα εδώ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos