Oscars 2021: Οι προβλέψεις σας ήταν εύστοχες!

Published: 26 Apr 2021, 17:49
Συντάκτης:

Η απονομή των φετινών Όσκαρ ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και τα βραβεία απονεμήθηκαν χωρίς έκπληξη σε αρκετές κατηγορίες, με αρκετές ανατροπές σε κάποιες άλλες, σε μια ανεπανάληπτη χρονιά όπως η φετινή, όπου πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει για τίποτα, πόσο μάλλον για κινηματογραφκές βραβεύσεις.

<a href="/en/nea/oscars-2021-ta-oskarika-portraita/64412">Oscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα</a>ΣΧΕΤΙΚΑOscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα

Και όμως, εσείς, οι αναγνώστες του MOVE IT αποδείξατε ότι «το κατέχετε το άθλημα», «κόβει το μάτι σας», «είστε γνώστες» ή πολύ απλά ψηφίσατε αυτό που είδατε, χωρίς προκαταλήψεις και συναισθηματισμούς.

Αποτέλεσμα: οι προβλέψεις σας για τις 10 βασικές κατηγορίες, σύμφωνα με την ψηφοφορία του MOVE IT που ολοκληρώθηκε χθες, ήταν εύστοχες κατά 70%...

Στην Kαλύτερη Tαινία, πρώτο βγήκε το Nomadland (43%) και ακολούθησε το The Father (21%), ενώ στην Σκηνοθεσία η Κλόι Ζάο (53%) με δεύτερο τον Ντέιβιντ Φίντσερ (25%). Αυτές οι δύο ήταν εύκολες, καμία αντίρρηση.

Όμως προβλέψατε και τον Άντονι Χόπκινς (51%) έναντι του Τσάντγουικ Μπόουσμαν (27%) στον Α’ Ανδρικό, αλλά και την Φράνσες ΜακΝτόρμαντ (39%) στον Α’ Γυναικείο, με δεύτερη την Κάρεϊ Μάλιγκαν (24%).

Συμφώνησατε και το φαβορί τον Ντάνιελ Καλούγια (38%) στο Β’ Ανδρικό έπειτα από μάχη με τον Σάσα Μπάρον Κοέν (34%), αλλά σας ξέφυγε η Γιαν Τζανγκ Γιούν (20%) στο Β’ Γυναικείο, όπου προτιμήσατε Ολίβια Κόλμαν (43%), αλλά και Γκλεν Κλόουζ (21%).

Στο Διασκευασμένο Σενάριο αποδείξατε την διορατικότητά σας με το The Father (49%) έναντι του Nomadland (34%), ενώ στο Πρωτότυπο δεν αμφιβάλατε για το Promising Young Woman (41%) έναντι του The Trial Of The Chicago 7 (22%).

Στην Φωτογραφία προτιμήσατε το Nomadland (42%), αν και το Mank δεν πήρε λίγες ψήφους (39%), ενώ στο Μοντάζ η προτίμησή σας στον Γιώργο Λαμπρινό για το The Father (50%) δεν μεταφράστηκε σε Όσκαρ, αν και ο τελικός νικητής Μίκελ Νίλσεν βγήκε δεύτερος με 17%. Και του χρόνου!

Εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα της οσκαρικής ψηφοφορίας των αναγνωστών του MOVE IT.

Oscars 2021: Οι ανατροπές ήταν αρκετές (vids)

Oscars 2021: Όλοι οι νικητές και οι νικήτριες

Oscars 2021: Ο Άντονι Χόπκινς έγινε ο γηραιότερος νικητής του θεσμού και μας ευχαριστεί

Oscars 2021: Η Φράνσες ΜακΝτόρμαντ μπήκε στο κλαμπ των μύθων

Η τελετή των φετινών Όσκαρ θα μεταδοθεί ξανά (με ελληνικούς υπότιτλους) σήμερα Δευτέρα 26/4 στις 20.00, στο Cosmote Cinema Oscars.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos