Ψηφίστε τους νικητές των φετινών Oscars®!

Δημοσίευση: 12 Απριλίου 2021, 17:41
Συντάκτης:

Η οσκαρική "μάχη"¨είναι πάντα μια καλή αφορμή για να τσεκάρουμε καλές ταινίες και συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε (πάντως βασικά να συζητήσουμε) ποιες μας άρεσαν, ποια ερμηνεία μας ταρακούνησε, ποιο σενάριο μας ενθουσίασε, ποιο μοντάζ μας καθήλωσε και πολλά άλλα παρεμφερή σινεφιλικά θέματα. 

<a href="/nea/oscars-2021-ta-oskarika-portraita/64412">Oscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα</a>ΣΧΕΤΙΚΑOscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα

Όσον αφορά την καλύτερη ταινία (και ίσως και την καλύτερη σκηνοθεσία), φέτος συμβαίνει το εξής "παράδοξο": ενώ το "Mank" του Ντέιβιντ Φίντσερ προηγείται στις υποψηφιότητες με 10, το φαβορί (και μάλιστα μεγάλο) δείχνει το "Nomadland" της Κλόι Ζάο, που έχει σαρώσει σε όλες τις σημαντικές βραβεύσεις που έχουν προηγηθεί. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχουν μεγαλύτερα ή μικρότερα φαβορί, αλλά οι προβλέψεις παραμένουν ανοικτές και αμφίρροπες. 

Και βεβαίως, φέτος είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς δύο Έλληνες διεκδικούν το χρυσό αγαλματίδιο. 

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε όλες τις υποψηφιότητες. 

Όσον αφορά στην τελετή, συντονιστείτε στο κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD στην COSMOTE TV στις 25/4 από τις έντεκα και μισή το βράδυ, μπείτε στον παλμό της βραδιάς με την εκπομπή OSCARS’ NIGHT με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους έκπληξη και στη συνέχεια δείτε LIVE και αποκλειστικά την Τελετή Απονομής στις 3 το πρωί σε σχολιασμό του Γιώργου Σατσίδη και της Χριστίνας Μπίθα. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η μετάδοση του POST SHOW με ζωντανό σχολιασμό από το L.A από τον Γιώργο Σατσίδη.

Αυτές είναι οι προβλέψεις του MOVE IT. 

Ο λόγος περνά σε εσάς. Το MOVE IT σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε εσείς τους νικητές στις κατηγορίες ταινίας, σκηνοθεσίας, Α' & Β' Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου, Πρωτότυπου και Διασκευασμένου Σεναρίου, Μοντάζ και Φωτογραφίας!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos