O Tζον Κάρπεντερ σκηνοθετεί ξανά

Published: 3 Jun 2023, 17:19
Συντάκτης:

O Tζον Κάρπεντερ αποφάσισε να δοκιμάσει να περάσει πίσω από την κάμερα ξανά, 13 χρόνια μετά το "The Ward".

<a href="/en/nea/oi-nyhtes-premieras-paroysiazoyn-tin-apeili-toy-tzon-karpenter/69384">Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν την "Απειλή' του Τζον Κάρπεντερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν την "Απειλή' του Τζον Κάρπεντερ

Μόνο που αυτή την φορά πρόκειται για τηλεοπτική σειρά και δεν κάθησε στην καρέκλα, αλλά στον... καναπέ του σκηνοθέτη.

Εξηγούμαστε.

Ο 75χρονος εμβληματικός δημιουργός αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Texas Frightmare Weekend (μέσω του Prague Reporter) ότι σκηνοθέτησε εξ αποστάσεως την τηλεοπτική σειρά "Suburban Screams", η οποία γυρίστηκε στην Πράγα. Ωστόσο, ο Κάρπεντερ χειρίστηκε την κατάσταση από το σπίτι του στο Λος Άντζελες.
"Μόλις τελείωσα τη σκηνοθεσία, εξ αποστάσεως, μιας τηλεοπτικής σειράς που ονομάζεται "Suburban Screams", είπε. «Γυρίστηκε στην Πράγα και κάθισα στον καναπέ μου και το σκηνοθέτησα. Ήταν απίστευτη εμπειρία"
Η επερχόμενη σειρά «Suburban Screams» σηματοδοτεί την επιστροφή του μετά το "The Ward", το οποίο ήταν μετριότατο και ακόμα χειρότερο ήταν το αμέσως προηγούμενο "Ghosts of Mars" του 2001. Ας ελπίσουμε ο άνθρωπος που έστησε ταινιάρες όπως τα "Halloween", "The fog", "The thing", "Christine", "Escape from L.A." να νιώσει ξανά λίγο μεγαλείο. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, ο Κάρπεντερ φρόντισε να ρίξει και ένα τιζεράκι για σίκουελ του "The Thing" που έκανε το 1982: «Έχω ορκιστεί μυστικότητα, εντάξει, γιατί μπορεί να υπάρξει, δεν ξέρω αν θα υπάρξει, μπορεί να υπάρξει ένα «Thing 2». Τώρα, αν θα ασχοληθεί ενεργά, ή αν θα έχει την επίβλεψη ως παραγωγός, αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία. 

Aυτό είναι το επίσημο τρέιλερ από το "Suburban Screams" που θα ξεκινήσει να προβάλλεται 13 Οκτωβρίου στο Peacock και ελπίζουμε να το δούμε και σε κάποιους από τους ελληνικούς streaming πάροχους κάποια στιγμή. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos