Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει sequel στο Μονομάχο!

Published: 1 Nov 2018, 23:30
Συντάκτης:

Εκεί που ειχε εμπλακεί με διάφορα πρότζεκτ ο Ρίντλεϊ Σκοτ, όπως το πιθανό νέο Alien, το Battle Of Britain ή το Queen and Country (και πολύ περισσότερα σχέδια σαν παραγωγός), ξαφνικά μας αιφνιδίασε.

<a href="/en/nea/o-rintlei-skot-skinothetei-gia-proti-fora-stin-tv/59036">Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί για πρώτη φορά στην TV...</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί για πρώτη φορά στην TV...

Ο 81χρονος Άγγλος δημιουργός αποφάσισε να δρομολογήσει (και μάλιστα σχετικά άμεσα) το sequel στον Μονομάχο! Και μπορεί στο έπος του 2000 (με τα 5 Όσκαρ μεταξύ των οποίων Ταινίας και Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Ράσελ Κρόου), ο Maximus που υποδυόταν ο Αυστραλός σταρ να μην είχε καλό τέλος, όμως η νέα ταινία θα εστιάσει στον Λούσιους, γιο της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν) και ανηψιό του Κόμμοδου (Γιόακιν Φοίνιξ),  ο οποίος δολοφόνησε τον πατέρα του Μάρκο Αουρέλιο και πήρε τον θρόνο.

Ο Σκοτ δεν θα αρκεστεί στην παραγωγή, αλλά θα σκηνοθετήσει επίσης, ενώ το σενάριο θα αποτελέσει ευθύνη του Πίτερ Κρεγκ (The Town, Hunger Games, Blood father και του επερχόμενου Top Gun Maverick).

Προς το παρόν ο Σκοτ σκηνοθετεί για πρώτη φορά εξ’ολοκλήρου τηλεοπτική σειρά (διαβάστε εδώ), αλλά όταν ολοκληρώσει τις υποχρεωσεις του, δεν αποκλείεται το εν λόγω project να τρέξει άμεσα!

Update 13/6/19: Πλεον το επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί του Men In Black, Ουόλτερ Παρκ και Λόρι Μακντόναλντ, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν κι αυτοί. Μάλιστα, όπως είπαν δεν θα εμπλέκονταν στο πρότζεκτ αν το σίκουελ δεν είναι αντάξιο της επικής πρώτης ταινίας. «Η ιστορία λαμβάνει χώρα 30 χρόνια αργότερα» αναφέρει ο Παρκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Lucius, γιο της Lucilla (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του αυτοκράτορα Κόμοδου (Commodus – Γιόακιν Φίνιξ). Πάντως, ο Νικ Κέιβ είχε γράψει κάποτε το δικό του σενάριο για τη συνέχεια του Gladiator, σύμφωνα με την οποία οι Θεοί θα… ανάσταιναν τον χαρακτήρα του Ράσελ Κρόου, ώστε ο Maximus να υπερασπιστεί τους Χριστιανούς... Απλά το σημειώνουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos