Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί για πρώτη φορά στην TV...

Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2018, 14:04
Συντάκτης:

Πως αλλάζουν οι καιροί...

<a href="/nea/o-rintlei-skot-etoimazei-sequel-sto-monomaho/59203">Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει sequel στο Μονομάχο! </a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει sequel στο Μονομάχο!

Από το Blade Runner, το Alien και το Gladiator, στο... κουτί.

Έφτασε η στιγμή για τον Ρίντλεϊ Σκοτ να σκηνοθετήσει την πρώτη του τηλεοπτική σειρά.

Πρόκειται για το «Raised by wolves», το οποίο θα είναι ασφαλώς sci-fi και βασιστεί σε σενάριο του Άαρον Γκουζικόφσκι (Prisoners, Papillon), ο οποίος θα αποτελέσει και τον showrunner της σειράς που θα ετοιμαστεί για το ΤΝΤ.

Η ανθρωπότητα κοντεύει να εξαλειφθεί από συνεχόμενους θρησκευτικούς πόλεμους. Δύο ανθρωποειδή αναλαμβάνουν να μεγαλώσουν μικρά παιδιά σε έναν μυστηριώδη παρθένο πλανήτη και διαπιστώνουν ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

«Συνεχώς αναζητώ νέες προκλήσεις στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας και είμαι ενθουσιασμένος με το Raised By Wolves: ένας ολόκληρος νέος κόσμος γεμάτος τρομερά ενδιαφέροντες χαρακτήρες που δίνουν την προσωπική τους μάχη με υπαρξιακά ερωτήματα. Τι συνιστά μια οικογένεια; Τι μας χαρακτηρίζει ως ανθρώπινο ον; Μπορούμε να αρχίσουμε ξανά και να διαγράψουμε τα αίσχη που έχουμε προκαλέσει στον πλανήτη μας; Μπορούμε να επιβιώσουμε;», ήταν το σχόλιο του Σκοτ.

Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη σειρά στην οποία ο Σκοτ ασχολήθηκε ως εκτελεστικό παραγωγός ήταν το εξαιρετικό «The terror», ενώ μπορείτε να θυμηθείτε τις πληροφορίες για άλλα δύο τηλεοπτικά του σχέδια, με κόμικ, αλλά και με βαμπίρια...

Update 18/1/19: Έχουμε ανακοινώσεις αναφορικά με το καστ. Ο Τράβις Φίμελ (Ragnar Lothbrock από το Vikings) είναι το πιο γνωστό όνομα μιας ομάδας άσημων ηθοποιών, με τους Αμάντα Κόλιν και Αμπουμπακάρ Σαλίν στους ρόλους των γονέων.

Update 5/8/20: Πρώτο τρέιλερ, τρομερά εντυπωσιακό, μας κανει να ανυπομονούμε. Το πρώτο επεισόδιο έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου. 

Update 22/8/20: Τελικό σχεδόν 3λεπτο τρέιλερ που σε αφήνει επίσης με το στόμα ανοικτό! To “Raised By Wolves” κάνει πρεμιέρα με τα 3 πρώτα επεισόδια στις 4 Σεπτεμβρίου στο Vodafone TV, με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή, λίγες μόλις ώρες μετά τις ΗΠΑ.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos