Ο Πάολο Σορεντίνο και "Το χέρι του Θεού"

Ο Πάολο Σορεντίνο και "Το χέρι του Θεού"
Published: 12 Jul 2020, 13:40
Συντάκτης:

Ο Πάολο Σορεντίνο επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Νάπολη στην Ιταλία, για τα γυρίσματα της ταινίας «The Hand of God» για το Netflix.

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ιταλός σκηνοθέτης μαζί με τον Λορέντζο Μιέλι (The new Pope, My brilliant friend).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, αλλά βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του σκηνοθέτη και θα αφορά μια προσωπική ταινία για τον Σορεντίνο, ο οποίος θα υπογράψει και το σενάριο.

Η φράση «το χέρι του Θεού» (the Hand of God) συνδέεται με τον Αργεντίνο θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος χρησιμοποίησε το χέρι του για να βάλει το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Αργεντινής εναντίον της Αγγλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την ιδέα της επιστροφής στη Νάπολη είκοσι χρόνια μετά την πρώτη μου ταινία. Το “The Hand of God” αντιπροσωπεύει για πρώτη φορά στην καριέρα μου μια προσωπική ταινία, ένα μυθιστόρημα διαμόρφωσης ταυτόχρονα ελαφρύ και επίπονο», σχολίασε ο Πάολο Σορεντίνο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Netflix, η ταινία δεν θα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Published: 12 Jul 2020, 13:40
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο