Ο Όστιν Μπάτλερ είναι ο Elvis του Μπαζ Λούρμαν

Published: 15 Jul 2019, 20:06
Συντάκτης:

Στον πιο άσημο από όλους τους υποψήφιους κατέληξε ο Μπαζ Λούρμαν για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Elvis στην βιογραφική ταινία που ετοιμα΄ζει ο Αυστραλός δημιουργός και στην οποία ουσιαστικά θα συμπρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς στον ρόλο του ατζέντη του θρυλικού ερμηνευτή.

Εδώ περισσότερα για το άτιτλο, προς το παρόν, φιλμ.

Ο 27χρονος -με το baby face- Όστιν Μπάτλερ προτιμήθηκε από τους Μάιλς Τέλερ (αυτός έμοιαζε με ιδανική επιλογή, αν μας ρωτάτε), Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Άνσελ Έλγκορτ και Χάρι Στάιλς και θα επωμιστεί το βάρος της κινηματογραφικής αναβίωσης ενός από τους σπουδαιότερους μουσκούς μύθους του πλανήτη. 

Τον Μπάτλερ θα δούμε σε μικρούς ρόλους στα "The dead don't die" & "Once upon a time in Hollywood", ενώ η μέχρι στιγμής καριέρα του δεν εντυπωσιάζει ακριβώς.

Κριτής όλων όμως θα είναι το πανί! 

Update: Πρώτα δευτερόλεπτα από το "Taking care of business" (όπως πιθανώς θα λέγεται, όπως τις μοιράστηκε μαζί μας ό ίδιος ο Μπαζ Λούρμαν στο Twitter. Στις αίθουσες αναμένεται 24 Ιουνίου 2022. 

Update: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ από το "Baz Lurman's Elvis" είναι εδώ, φανταχτερό, σπιντάτο, με φέτες από τα παιδικά χρόνια, την στρατιωτική θητεία του, τις πρώτες του εμφανίσεις, την εδραίωσή του σαν είδωλο, με ένα τρομερά φωτογενή αλλά σχεδόν "ψεύτικο" Μπάτλερ στον ρόλο του Βασιλιά και έναν μάλλον κακομακιγιαρισμένο Τομ Χανκς στον ρόλο του μάνατζερ. Εννοείται φυικά ότι θα το δούμε, Μπαζ Λούρμαν είναι αυτός. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos