Ο Νίκολας Βίντιγκ Ρεφν "ζωγραφίζει" για το Netflix

Published: 23 Jul 2022, 16:27
Συντάκτης:

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία μεγάλου μήκους ταινίας του, αλλά ο Νίκολας Βίντιγκ Ρεφν δεν δείχνει να συγκινείται και συνεχίζει να πειραματίζεται στην μικρή οθόνη, με μια νέα σειρά που ετοιμάζει.

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Τρία χρόνια μετά το εκθαμβωτικό (αλλά ρηχό) «Too old to die young» και αφού τελικά δεν ευδοκίμησε αυτό το πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ με το ΗΒΟ, ο Δανός στυλίστας δημιουργός ετοιμάζει μια σειρά για το Netflix, όπως ανακοίνωσε ο streaming κολοσσός.

Πρόκειται για το διάρκειας έξι επεισοδίων  «Copenhagen Cowboy», στο οποίο θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του Ρεφν στην μητρική του γλώσσα μετά από μια 15ετία.

«Μια «συναρπαστική σειρά θρίλερ νουάρ με νέον περιτύλιγμα», η οποία περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή ηρωίδα που ονομάζεται Miu (Angela Bundalovic),  που ταξιδεύει στον εγκληματικό κάτω κόσμο της Κοπεγχάγης.

Η παραγωγή έχει ήδη ολοκληρωθεί στο δράμα έξι επεισοδίων που γυρίστηκε στη Δανία και θα κυκλοφορήσει στο Netflix το φθινόπωρο.

«Με το Copenhagen Cowboy, επιστρέφω στο παρελθόν μου για να διαμορφώσω το μέλλον μου δημιουργώντας μια σειρά, μια επέκταση των διαρκώς εξελισσόμενων alter-ego μου, τώρα με τη μορφή της νεαρής ηρωίδας μου, Miu. Η συνεργασία με το Netflix ήταν μια υπέροχη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Δεν τους αντιλαμβάνομαι μόνο ως συνεργάτες μου (με πολλά μελλοντικά πρότζεκτ), αλλά και ως φίλους μου. Ο νέος όρος γεννήθηκε: Netflix Winding Refn!», ήταν το σχόλιο του ενθουσιασμένου Ρεφν.

Update: Το τρέιλερ είναι εδώ, με τα neon να αναβοσβήνουν, electro trance μουσικές στο backround, εθιστικό. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos