Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Δίας

Published: 31 Jan 2022, 17:32
Συντάκτης:

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πάντα είχε μια προδιάθεση για αυτοσαρκασμό και τρολιές, ειδικά τα τελευταία χρόνια και από τη στιγμή που έληξε η θητεία του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια. 

<a href="/en/nea/arnold-i-zoi-soy-10-nyhtes-dikes-toy/68427">"Arnold": Η ζωή σου, 10 νύχτες δικές του</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Arnold": Η ζωή σου, 10 νύχτες δικές του

Αυτή τη φορά προανήγγειλε στα social media ότι θα υποδυθεί τον Δία. O 74χρονος σταρ μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία για ένα "νέο, μυστηριώδες πρότζεκτ που ονομάζεται Zeus, στο οποίο εμφανιζόταν ντυμένος ως ο Έλληνας θεός. 
Και το αίνιγμα συνεχίζονταν με την λεζάντα της φωτογραφίας να γράφει: «Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2022».
Στα προσεχή σχέδιά του πάντως, δεν περιλαμβάνεται κάτι ανάλογο, καθώς αυτά που έχουν προαναγγελθεί είναι ένα πιθανό reboot του Κόναν, μια συνέχεια του Twins που θα λέγεται Triplets και η πρώτη τηλεοπτική σειρά στην καριέρα του. 

Όλα για το 2023 τουλάχιστον, οπότε αυτή η αφίσα θα μπορούσε να προαναγγέλει μια πιθανή μικρό μήκους διαφημιστικό clip για τον τελικό του Super Bowl που θα διεξαχθεί ξημερώματα Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου. 

Σύντομα θα γνωρίζουμε λοιπόν, πάντως ακόμα προσπαθούμε να ξεχάσουμε αυτή την αθλιότητα στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τσάκι Τσαν...

Update: Όπως ακριβώς σας είχαμε γράψει, το μυστικό project με την κωδική ονομασία «Δίας» είναι τελικά μια διαφημιση της BMW, για τις ανάγκες της οποίας ο Σβαρτσενέγκερ υποδύεται τον Δία. Αυτό είναι το teaser, την Δευτέρα 14/2 θα την δούμε ολοκληρωμένη. 

Update: Η διαφήμιση ανέβηκε νωρίτερα, με την Σάλμα Χάγιεκ στον ρόλο της Ήρας που πρέπει να δεις για να πιστέψεις πόσο κακό είναι...Ο Δίας ανακοινώνει στους άλλους Θεούς του Ολύμπου ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ήρα βγαίνουν στη σύνταξη και το ζευγάρι μετακομίζει στη Νότια Καλιφόρνια. «Έχοντας μετακομίσει από τον Όλυμπο στο Παλμ Σπρινγκς, ο Δίας αισθάνεται απογοητευμένος από όλα σχεδόν τα επίγεια ηλεκτρικά πράγματα, μέχρι που συναντά την πλήρως ηλεκτρική BMW iX M60»

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos