Nτοκιμαντέρ για τον Πελέ στο Netflix

Published: 19 Jan 2021, 14:35
Συντάκτης:

Μετά τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Μαραντόνα, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται την συναρπαστική ζωή και καριέρα ενός κορυφαίου αθλητή, έρχεται στο Netflix.

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Edson Arantes do Nascimento. Πιο γνωστός ως Πελέ (Pelé). Για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και σίγουρα μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές φιγούρες του αθλήματος. Ο Βραζιλιάνος ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 20ού αιώνα από τη FIFA και τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου και θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Το Netflix θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο ένα νέο και αποκλειστικό ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται την συναρπαστική ζωή και καριέρα του Πελέ. Εκτός από περιεχόμενο συνεντεύξεων του Πελέ που προβάλλονται για πρώτη φορά, η ταινία περιλαμβάνει επίσης πλάνα και συνεντεύξεις με θρυλικούς πρώην συμπαίκτες του, όπως, μεταξύ άλλων, οι Ζαγκάλο, Ζαϊρζίνιο και Ριβελίνο.

Η ιστορία ανατρέχει στη 12ετή περίοδο κατά την οποία ο Πελέ, ο μόνος που έχει κερδίσει τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, μετατρέπεται από νεαρός σούπερ σταρ το 1958 σε θρύλο το 1970, σε μια ακραία και ταραγμένη για την ιστορία της Βραζιλίας εποχή.

Θα σκκηοθετήσουν οι Μπεν Νίκολας και Ντέιβιντ Τράιχορν, σε διεύθυνηση παραγωγής του βραβευμένου με Όσκαρ, Κέβιν ΜακΝτόναλντ (Last King of Scotland, State of play, Black sea).

Το «Πελέ» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου.

Update: Επίσημο τρέιλερ:

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos