Netflix: "Θα κάνουμε τα πάντα για τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν"

Published: 30 Jul 2021, 19:30
Συντάκτης:

Το «Tenet» ήταν το χολλιγουντιανό μπλοκμπάστερ που τόλμησε πέρυσι να βγει εν μέσω κορονοϊού και πάλεψε στα ίσια μια άνιση μάχη.

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Αμέσως μετά και με την πανδημία να ανακάμπτει, στο τέλος του 2020, η Warner πρώτη (ακολούθησε και η Disney) αποφάσισε να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ όλες τις ταινίες του 2021 ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στην διαδικτυακή πλατφόρμα του HBO Max.

Πολλοί αντέδρασαν μεταξύ τους και ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Και πολλοί συνδύασαν (και οι φήμες αμέσως πύκνωσαν) και ρεπορτάζ γράφτηκαν για το πως ο Βρετανός δημιουργός είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σταματήσει την πολυετή συνεργασία του με το στούντιο.

Ήρθε το Netflix να βάλει φωτιά στο θέμα. Μετά τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Ντέιβιντ Φίντσερ, ο streaming κολοσσός είναι έτοιμος να δελεάσει τον Νόλαν για να συνεργαστεί μαζί τους για την επόμενη ταινία του.

Ο διευθυντής κινηματογραφικών παραγωγών για το Netflix, Σκοτ Στάμπερ δήλωσε στο Variety: «Οταν είναι έτοιμος για την νέα του ταινία, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να τον πείσουμε να πραγματοποιήσει το όραμά τους, μαζί μας. Είναι απίστευτος σκηνοθέτης. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά...»

Βέβαια, πριν λίγα χρόνια ο Νόλαν είχε δηλώσει ότι πολύ δύσκολα θα συνεργαζόταν με το Netflix (αν και μετά ζήτησε συγγνώμη), όμως από τότε έχουν μεσολαβήσει πολλά….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos