Το Netflix προσφέρει δωρεάν ταινίες και σειρές

Published: 1 Sep 2020, 17:22
Συντάκτης:

Το Netflix προσπαθεί να βρει τρόπους να τραβήξει το ενδιαφέρον εν δυνάμει συνδρομητών και έτσι αποφάσισε να παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε επιλεγμένες ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, ώστε να μπορούν να τα δουν οι συνδρομητές πριν αποφασίσουν να εγγραφούν. Να θυμίσουμε ότι το Netflix ξεκίνησε την πορεία του το 1997, αρχικά για ενοικίαση και αγορά DVD, στην συνέχεια ως video-on-demand, για ηλεκτρονική δηλαδή ενοικίαση βίντεο και έπειτα προσαρμόστηκε στην ολοένα και επιταχυνόμενη επικράτηση του ψηφιακού κόσμου και έτσι δημιούργησε πρωτότυπο υλικό. Και όχι μόνο αυτά αλλά κατάφερε να βρεθούν οι παραγωγές του σε μεγάλα φεστιβάλ-έστω και με αντιδράσεις- και να αποσπάσουν πολλά βραβεία-είτε τηλεοπτικά είτε κινηματογραφικά.

<a href="/en/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Μιας και ο ανταγωνισμός στις streaming υπηρεσίες έχει αυξηθεί, δημιουργήθηκε μια σελίδα Watch Free (δες δωρεάν), όπου οι εν δυνάμει συνδρομητές θα μπαίνουν και θα παρακολουθούν χωρίς χρέωση προγράμματα όπως το Stranger Things, το Love is Blind, το When They See Us, το Bird Box ή το The Two Popes. Βέβαια για να δελεάσει τους συνδρομητές, τις ταινίες μπορείς να τις δεις ολόκληρες αλλά τις σειρές μόνο το πρώτο επεισόδιο. Αν θες να δεις την συνέχεια πρέπει να γίνεις συνδρομητής.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια που γίνεται τώρα αυτά, μιας και τον Ιούλιο κυκλοφόρησε η streaming υπηρεσία του NBC, το Peacock, το οποίο είναι δωρεάν με πολλά προγράμματα, με πολλές ωστόσο διαφημίσεις. Εκμεταλλεύεται επίσης την γενικότερη συνθήκη με την πανδημία που έχει κλείσει πολλούς ανθρώπους στα σπίτια και παρά το ότι σε πολλές χώρες άνοιξαν ξανά τα σινεμά, δεν παύει να υπάρχει μια συγκράτηση σε πολλούς ανθρώπους και να αποφεύγουν ακόμα να πάνε, με αποτέλεσμα τέτοιες υπηρεσίες να αυξάνουν συνεχώς τον ανταγωνισμό στην σπιτική εμπειρία.

Mπορείτε να τις δείτε εδώ.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos