Το Netflix ετοιμάζει δωρεάν πακέτο με περιεχόμενο

Published: 22 Sep 2021, 17:56
Συντάκτης:

Το Netflix ετοιμάζεται να λανσάρει μια πλήρως ελεύθερη εκδοχή του, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, η οποία βέβαια θα έχει λιγότερο περιεχόμενο και θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Android, που προς το παρόν θα ξεκινήσει μόνο στην Κένυα. Η ελπίδα του streaming κολοσσού είναι ότι μπαίνοντας στην χωρίς πληρωμή εκδοχή του Netflix και έχοντας περίπου το ¼ του συνολικού περιεχομένου στην διάθεσή σου, θα αυξηθούν οι συνδρομητές.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

«Αν δεν έχει ξαναδεί ποτέ Netflix μέχρι τώρα -και πολλοί στην Κένυα δεν έχουν δει- αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ανακαλύψεις την πλατφόρμα μας» ανέφερε η Cathy Conk σε ένα ποστ. «Και αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, είναι εύκολο να το αναβαθμίσεις σε κάποια από τις επί πληρωμή υπηρεσίες μας, οπότε μπορείς να απολαύσεις τον πλήρη κατάλογο στην τηλεόραση ή στο λάπτοπ σου».

Η ελεύθερη εκδοχή έχει βέβαια περιορισμούς, καθώς μπορείς να την έχεις μόνο στο Android κινητό σου, όχι για παράδειγμα στην τηλεόραση, ενώ πέραν του ότι έχεις λιγότερο περιεχόμενο, δεν μπορείς να το κατεβάσεις για να το δεις και offline, εκτός σύνδεσης. Επιτρέπεται μόνο η αναπαραγωγή όχι η λήψη. Για να κάνεις αυτή την συνδρομή, δεν χρειάζεται να βάλεις κανένα άλλο στοιχείο, πέρα από το μέιλ και το αν είσαι άνω των 18 και φυσικά έναν κωδικό πρόσβασης. Έπειτα από την Κένυα, ίσως λανσαριστεί και αλλού, αναμένοντας να δούμε κατά πόσο όντως θα ωφελήσει την πλατφόρμα, ή θα επαναπαυτούν ορισμένοι στην χωρίς πληρωμή εκδοχή του.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos