Το Netflix ετοιμάζει δωρεάν πακέτο με περιεχόμενο

Published: 22 Sep 2021, 17:56
Συντάκτης:

Το Netflix ετοιμάζεται να λανσάρει μια πλήρως ελεύθερη εκδοχή του, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, η οποία βέβαια θα έχει λιγότερο περιεχόμενο και θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Android, που προς το παρόν θα ξεκινήσει μόνο στην Κένυα. Η ελπίδα του streaming κολοσσού είναι ότι μπαίνοντας στην χωρίς πληρωμή εκδοχή του Netflix και έχοντας περίπου το ¼ του συνολικού περιεχομένου στην διάθεσή σου, θα αυξηθούν οι συνδρομητές.

ΣΧΕΤΙΚΑNo one gets out alive

«Αν δεν έχει ξαναδεί ποτέ Netflix μέχρι τώρα -και πολλοί στην Κένυα δεν έχουν δει- αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ανακαλύψεις την πλατφόρμα μας» ανέφερε η Cathy Conk σε ένα ποστ. «Και αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, είναι εύκολο να το αναβαθμίσεις σε κάποια από τις επί πληρωμή υπηρεσίες μας, οπότε μπορείς να απολαύσεις τον πλήρη κατάλογο στην τηλεόραση ή στο λάπτοπ σου».

Η ελεύθερη εκδοχή έχει βέβαια περιορισμούς, καθώς μπορείς να την έχεις μόνο στο Android κινητό σου, όχι για παράδειγμα στην τηλεόραση, ενώ πέραν του ότι έχεις λιγότερο περιεχόμενο, δεν μπορείς να το κατεβάσεις για να το δεις και offline, εκτός σύνδεσης. Επιτρέπεται μόνο η αναπαραγωγή όχι η λήψη. Για να κάνεις αυτή την συνδρομή, δεν χρειάζεται να βάλεις κανένα άλλο στοιχείο, πέρα από το μέιλ και το αν είσαι άνω των 18 και φυσικά έναν κωδικό πρόσβασης. Έπειτα από την Κένυα, ίσως λανσαριστεί και αλλού, αναμένοντας να δούμε κατά πόσο όντως θα ωφελήσει την πλατφόρμα, ή θα επαναπαυτούν ορισμένοι στην χωρίς πληρωμή εκδοχή του.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 22 Sep 2021, 17:56
Ενημέρωση: 22 Sep 2021, 17:56
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

No one gets out alive

No one gets out alive

Θα το βρείτε: Netflix

Συνοψη: Νεαρή Μεξικάνα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στο παγωμένο Κλίβελαντ. Για κακή της...
5 ώρες
Campari και Fellini forward

Campari και Fellini forward

Το Cinobo σε συνεργασία με το διάσημο ιταλικό aperitif Campari, φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο