The Marvelous Mrs. Maisel: τρέιλερ για την 3η σεζόν

Published: 20 Aug 2019, 14:46
Συντάκτης:

Από όταν ήρθε στην Amazon Prime η σειρά της Amy Sherman-Palladino (δημιουργός του “Gilmore Girls”) “The Marvelous Mrs. Maisel”, δεν έχουμε δεί κάτι αντάξιό της. Όχι μόνο έχει φανατικούς θεατές (σαν εμάς), αλλά έχει λάβει και πολλά βραβεία. Το 2018 η σειρά προτάθηκε για 14 βραβεία Emmy, από τα οποία παρέλαβε τα 8, ενώ φέτος έχει ήδη προταθεί για άλλα 20. Το “The Marvelous Mrs. Maisel” αφορά την ιστορία της Midge, μιας εύπορης Εβραιοαμερικανίδας housewife της δεκαετίας του ’50, η οποία αποφασίζει να παραιτηθεί από τα οικιακά και να κυνηγήσει μια καριέρα στο stand-up comedy.

<a href="/en/news/emmys-2018-oi-nikites/58876">Emmys 2018: Οι νικητές</a>ΣΧΕΤΙΚΑEmmys 2018: Οι νικητές

Με δύο ήδη πολύ πετυχημένες σεζόν και με ένα μεγάλο fanbase που αδημονεί για την επόμενη, η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer και μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας: η τρίτη σεζόν "Τhe Marvelous Mrs. Maisel” θα κάνει το ντεμπούτο της στο Amazon Prime Video στις 6 Δεκεμβρίου.

Eδώ η γνώμη μας για την 2η σεζόν

Στη σειρά παρακολουθούμε την Rachel Brosnahan ως Midge Maisel, την Alex Borstein ως Susie – την συνέταιρο και partner in crime της Rachel, τον Tony Shalhoub και Marin Hinkle ως γονείς της Midge, τον Michael Zegen ως τον πρώην άντρα της, Joel, με τους Kevin Pollack και Caroline Aaron ως γονείς του. Στα SAG Awards του 2019, ο Sterling K. Brown έδινε μια συνέντευξη στο κόκκινο χάλι, την οποία διέκοψε η Rachel Brosnahan για να δηλώσει πόσο θα ήθελε τον Brown στο “The Marvelous Mrs. Maisel”. Μήνες αργότερα, ο Sterling K. Brown (This is Us, American Crime Story, Black Panther), ανακοινώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως θα συμμετάσχει στη σειρά, λέγοντας πως «οι Palladinos ήταν αρκετά ευγενικοί και μου έγραψαν έναν ρόλο. Είπα ναι!» Στο τρέιλερ θα τον δείτε να εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο. Η σύνοψη για την τρίτη σεζόν διαβάζει ως εξής: “Η Midge και η Susie ανακαλύπτουν πως η περιοδία με τον μουσικό Shy παρά το γκλάμουρ της είναι αφυπνιστική, καθώς μαθαίνουν ένα πολύτιμο μάθημα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ για την σόου-μπιζ. Ο Joel παλεύει να συντηρήσει την Midge ενώ ο ίδιος κυνηγά τα δικά του όνειρα. Ο πατέρας της Midge, Abe, θέτει έναν νέο στόχο, και η μητέρα της, Rose, ανακαλύπτει πως έχει και δικά της ταλέντα!”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σαγηνευτικό teaser τρέιλερ παρακάτω! Από ό,τι φαίνεται η Amy Sherman-Palladino ξεπέρασε τον εαυτό της για άλλη μια φορά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos