To "Lupin" έγινε το πρώτο μεγάλο χιτ του 2021 για το Netflix

Published: 20 Jan 2021, 20:50
Συντάκτης:

Η γαλλική σειρά «Lupin» με τον Ομάρ Σι είναι μέχρι στιγμής η πιο δημοφιλής σειρά από την αρχή του χρόνου (μαζί με το «Bridgerton» στο ελληνικό Netflix, μια επιτυχία που όπως φανερώνουν τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε ο streaming κολοσσός, είναι παγκόσμια.

<a href="/en/nea/baby-reindeer-afoplistika-amfisimo-anatrihiastika-realistiko/69792">"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Baby reindeer": Αφοπλιστικά αμφίσημο, ανατριχιαστικά ρεαλιστικό

Το Netflix ανακοίνωσε πως η γαλλική σειρά με τον Ομάρ Σι στον ομότιτλο ρόλο του ληστή Αρσέν Λουπέν, αναμένεται να ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια θεάσεις στις πρώτες 28 ημέρες της πρεμιέρας του, οδηγώντας την στη δεύτερη θέση των πιο δημοφιλών προγραμμάτων του, μετά το «The Witcher».

Θυμίζουμε ότι το Netflix θεωρεί ως θέαση έστω και δύο λεπτά παρακολούθησης μιας ταινίας, ένας κανόνας που ουσιαστικά αυτό που μετρά με μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι το ενδιαφέρον των θεατών για κάποιους τίτλους και όχι τόσο η πραγματική θέασή τους.

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα ωστόσο (που ισχύουν για όλες του τις σειρές), το «Lupin» ξεπέρασε Casa De Papel, Queen’s Gambit. Τiger King, Stranger Things και Bridgerton το οποίο κατέγραψε 63 εκατομμύρια τηλεθεατές. Η λίστα με το Top-10:

10.Ratched, 48 εκατομμύρια

9.Too Hot to Handle, Πρώτη Σεζόν, 51 εκατομμύρια

8.You s2, 54 εκατομμύρια

7.The Queen's Gambit, 62 εκατομμύρια

6.Bridgerton, 63 εκατομμύρια

5.Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

4.Stranger Things s3, 64 εκατομμύρια

3.La Casa de Papel s4, 65 εκατομμύρια

2.Lupin s1, 70 εκατομμύρια

1.The Witcher s1, 72 εκατομμύρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos