Κέιτ Μπλάνσετ: «Δεν με πλησίαζε ο σύζυγος μου όταν έπαιξα τον Μπομπ Ντίλαν»

Published: 15 Jun 2019, 20:06
Συντάκτης:

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκάλυψε πως η μεταμόρφωση της σε Μπομπ Ντίλαν το 2007 για το «I’m Not There» του Τοντ Χέινς ήταν τόσο πειστική, που ο σύζυγος της Andrew Upton «δεν την πλησίαζε».

<a href="/en/news/lipothymies-stin-parastasi-tis-keit-mplanset-apo-akraies-skines-sex-kai-vias/59779">Λιποθυμίες στην παράσταση της Κέιτ Μπλάνσετ από ακραίες σκηνές σεξ και βίας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΛιποθυμίες στην παράσταση της Κέιτ Μπλάνσετ από ακραίες σκηνές σεξ και βίας

Η Μπλάνσετ  και ο θεατρικός συγγραφέας σύζυγος της παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν τέσσερα παιδιά – τρεις γιους και μια υιοθετημένη κόρη.

«Ο σύζυγος μου δεν με πλησίαζε. Η εμφάνιση μου ήταν προφανώς πολύ ανδρόγυνη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπλάνσετ σε πρόσφατη συνέντευξη της με το InStyle και συνέχισε σχολιάζοντας ότι δίνει ελάχιστη σημασία τι γράφεται για αυτήν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν έχει να κάνει με τα likes και τα views. Αγαπώ την μόδα, αγαπώ τα κουστούμια και μου αρέσει πάρα πολύ να ξαναφοράω πράγματα που έχω φορέσει στο παρελθόν. Θα έλεγα πως η πρώτη μου επιλογή είναι έναν καλοσιδερωμένο κουστούμι ή ένα καλό παντελόνι. Η μόδα πρέπει να είναι διασκεδαστική και δεν χρειάζεται να είναι σοβαρή υπόθεση. Το πραγματικό στυλ είναι αβίαστο και πρέπει να έρθει από εσένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos