ΣΕΙΡΕΣ

"Insatiable" season 2: Έχασε την πυξίδα του

Published: 2 Nov 2019, 16:24

Μετά από μια αρκετά επιτυχημένη πρώτη σεζόν, το Insatiable φέτος συνεχίστηκε με δέκα καινούρια επεισόδια και αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης για κοινό και κριτικούς.

Στη δεύτερη σεζόν το δίδυμο Patty (Debby Ryan) και Bob (Dallas Roberts) επιστρέφει και αυτή τη φορά τα καλλιστεία δεν είναι ο μοναδικός τους στόχος. Ο Bob προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τις ανοιχτές υποθέσεις της Patty από την πρώτη σεζόν ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί τις ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν στην δική του προσωπική ζωή. Τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και όσο πλησιάζουν τα καλλιστεία η κατάσταση φαίνεται να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ωστόσο το δίδυμο φαίνεται να είναι έτοιμο να κερδίσει όσα θέλει με κάθε κόστος.

Το Insatiable ήδη από την πρώτη σεζόν έχει επιλέξει να θίξει σοβαρά και επίκαιρα ζητήματα, όπως για παράδειγμα οι διατροφικές διαταραχές, το μπούλινγκ και η μη αποδοχή όσων είναι «διαφορετικοί», μέσω της σάτιρας και της μαύρης κωμωδίας.

H γνώμη μας για την 1η σεζόν.

Ωστόσο, η νέα σεζόν έχει χάσει την πυξίδα της. Οι δυο βασικοί πρωταγωνιστές είναι διατεθειμένοι να κάνουν κυριολεκτικά το οτιδήποτε για να πετύχουν τον σκοπό της, είτε αυτό σημαίνει να προδώσουν κάποιον δικό τους άνθρωπο είτε να «βγάλουν κάποιον από την μέση». Στόχος πλέον δεν είναι τα καλλιστεία αλλά να πάρουν εκδίκηση από όσους τους υποτίμησαν.

Ένα ακόμη αρνητικό στοιχείο της φετινής σεζόν είναι ότι οι δευτερεύουσες ιστορίες είναι τόσες πολλές που δεν δίνεται έμφαση ούτε βάθος σε καμία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «κενά» στην πλοκή. Παρακολουθούμε τις σχέσεις των πρωταγωνιστών να μπλέκονται και να μπερδεύονται χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει τους ίδιους. Οι σχέσεις μεταξύ τους απεικονίζονται ως εντελώς επιφανειακές με μικρές πάντα εξαιρέσεις.

Ωστόσο, παρά τα αρνητικά του, το Insatiable καταφέρνει να κρατήσει τον θεατή μέχρι το τέλος.

5,5 / 10

Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos