Η τελετή των Όσκαρ θα θυμίζει ταινία

Published: 13 Apr 2021, 19:41
Συντάκτης:

H Aμερικανική Ακαδημία αποφάσισε να (προσπαθήσει τουλάχιστον να) διαφοροποιηθεί από την -αναγκαστική- μόδα της εποχής που θέλει όλες τις βραβεύσεις και τα φεστιβάλ να διεξάγονται αποκλειστικά online, με το zoom και τις βιντεοκλήσεις να κυριαρχούν. 

<a href="/en/nea/oscars-2021-ta-oskarika-portraita/64412">Oscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα</a>ΣΧΕΤΙΚΑOscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα

Πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να αναθέσει τον σχεδιασμό της τελετής στον Στίβεν Σόντερμπεργκ και τους συνεργάτες του. 

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ λοιπόν μαςί με τον Τζέσε Κόλινς και την Στέισι Σερ υπόσχονται ότι η 93η τελετή θα διαφέρει και αποφάσισαν να την στήσουν έτσι ώστε να μοιάζει με ταινία και το σλόγκαν τους είναι "Bring Your Movie Love". 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ακαδημίας, το καστ της Απονομής θα αποτελείται από τους/τις περσινούς νικητές/-τριες Μπονγκ Τζουν Χο, Ρενέ Ζελβέγκερ, Γιοακίν Φίνιξ, Λόρα Ντερν, Μπραντ Πιτ και τους Άντζελα Μπάσετ, Χάλι Μπέρι, Ντον Τσιντλ, Μπράιαν Κράνστον, Χάρισον Φορντ, Ρετζίνα Κινγκ, Μαρλι Μάτλιν, Ρίτα Μορένο, Ρις Γουίδερσπουν και Ζεντάγια.

Οι αναγνώστες του MOVE IT ψηφίζουν για τους νικητές των φετινών Όσκαρ. 

"Συγκεντρώσαμε ένα λαμπερό καστ για να προσδώσουμε την απόλυτη έννοια του σόου στην τελετή, σε μια εποχή που το έχουμε όλοι μας ανάγκη", ήταν το απόφθεγμα των διοργανωτών που άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιπλέον προσθήκες.

Εδώ οι υπόλοιπες -πιο ουσιαστικές- αλλαγές που αποφάσισε η Αμερικανική Ακαδημία για τα φετινά Όσκαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos