H Σοφία Λόρεν επιστρέφει στο σινεμά

Published: 16 Jul 2019, 19:36
Συντάκτης:

Δέκα χρόνια μετά το «Nine» του Ρομπ Μάρσαλ, η 86χρονη σήμερα Σοφία Λόρεν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για χάρη του γιου της, Εντοάρντο Πόντι.  Η Λόρεν θα υποδυθεί τη Madame Rosa, μια γυναίκα που στο παρελθόν επιβίωσε του Ολοκαυτώματος και σήμερα αναπτύσσει δεσμούς με ένα νεαρό παιδί προσφύγων από τη Σενεγάλη.

<a href="/en/home-cinema-streaming/shirley/69752">Shirley</a>ΣΧΕΤΙΚΑShirley

Η ταινία θα είναι μια κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου που έγραψε ο Ρομέν Γκαρί το 1975 με τίτλο «La vie devant soi (Η ζωή μπροστά σου)».

Το βιβλίο είχε γίνει ξανά ταινία το 1978, με την Σιμόν Σινιορέ στον αντίστοιχο ρόλο και είχε κερδίσει Όσκαρ Ξενόγλωσσου Φιλμ.

Update 27/9/20: Το «The Life Ahead» θα κάνει πρεμιέρα στη Ρώμη τον Οκτώβριο και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία εμφάνιση της θρυλικής Ιταλίδας ντίβας ήταν στην αυτοβιογραφική τηλεταινία του 2010 «My House Is Full of Mirrors» στην οποία υποδύθηκε τη μητέρα της.

Update 21/10/20: Το επίσημο τρέιλερ είναι online, με την 86χρονη Ιταλίδα ντίβα να συγκινεί. Στις αρχές του Νοεμβρίου η ταινία θα προβληθεί σε επιλεγμένες ιταλικές αίθουσες πριν στριμάρει στο Netflix, γεγονός που μαρτυρά πιθανές οσκαρικές βλέψεις για την ερμηνεία της. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
10 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos