Έρχονται στα θερινά: Dune και νέος Γούντι Άλεν

Published: 5 May 2021, 13:52
Συντάκτης:

Το καλοκαίρι έφτασε ουσιαστικά, οι θερμοκρασίες είναι σταθερά υψηλές, οι εξωτερικές κοινωνικές δραστηριότητες δείχνουν να αποκαθίστανται σταδιακά, αν και ο κορονοϊός δεν έχει υποχωρήσει όσο θα περίμενε κανείς. Οι συνεχιζόμενοι εμβολιασμοί ωστόσο, αφήνουν ένα περιθώριο αισιοδοξίας, πάντα με τις απαραίτητες προφυλάξεις. 

<a href="/en/tainies/dune-part-two/69514">Dune: Part Two</a>ΣΧΕΤΙΚΑDune: Part Two

Για το άνοιγμα των θερινών κινηματογράφων δεν έχει ακουστεί το παραμικρό και αυτή η εκκωφαντική σιωπή, εκπλήσει, ειδικά από τη στιγμή που ξεκίνησε (έστω με τον τρόπο που έγινε αυτό) δειλά η εστίαση. Φήμες (και μαζί και ευσεβείς πόθοι) θέλουν το άνοιγμα των θερινών αιθουσών να προγραμματίζεται για τις 20 ή 27 Μαϊου. Το ελπίζουμε. Μέχρι τότε θα σας παρουσιάζουμε τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό των εταιρειών διανομής για το φετινό καλοκαίρι, με την υποσημείωση φυσικά, ότι ο σχεδιασμός αρκετών φιλμ ενδέχεται να αλλάξει. Ξεκινάμε με την Tanweer και τις επιλογές του MOVE IT από το πρόγραμμά της. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε ταινία, στο ενεργό link του τίτλου της

Για τις 27 Μαϊου έχει προγραμματιστεί το "ταλαιπωρημένο" Wonder Woman 1984 της Πάτι Τζένκινς που βγήκε σε streaming και αίθουσες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στις 3 Ιουνίου θα δούμε τον "Ράφτη" της Σόνιας Λίζας Κέντερμαν, αλλά και τη νέα περιπέτεια του Λίαμ Νίσον, "Honest Thief".

Στις 10 Ιουνίου ακολουθεί το ντοκιμαντέρ "King Otto" για τον θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro του 2004, αλλά και το "Those who wish me dead" του Τέιλορ Σέρινταν, με την Αντζελίνα Τζολί. 

Στις 17 Ιουνίου θα δούμε το "The comeback trail" του Τζορτζ Γκάλο, με Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τόμι Λι Τζόουνς και Μόργκαν Φρίμαν, ενώ για τις 24 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί το "Supernova" με τον Κόλιν Φερθ και τον Στάνλεϊ Τούτσι, αλλά και το "The conjuring 3" του Μάικλ Τσάβες. 

Θα ακολουθήσει στις 15 Ιουλίου η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, "Rifkin's festival" και στις 22 Ιουλίου η αναβίωση του "Space Jam" με τον Λεμπρόν Τζέιμς αντί του Μάικλ Τζόρνταν αυτή την φορά. 

Για τις 5 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το "Summer'85" του Φρανσουά Οζόν, για τις 12 Αυγούστου το "Charlatan" της Ανιέσκα Χόλαντ, στις 19 Αυγούστου θα δούμε το "Best sellers" με τον Μάικλ Κέιν και την Όμπρεϊ Πλάζα και το "Suicide Squad" του Τζέιμς Γκαν. Ο Αύγουστος ολοκληρώνεται με το πολύ ενδιαφέρον sci-fi θρίλερ "Reminiscense" με τον Χιού Τζάκμαν. 

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα δούμε το "Malignant", το νέο θρίλερ του "ειδικού" Τζέιμς Ουάν, ακολουθεί στις 9 Σεπτεμβρίου το "The Green Knight" του Ντέιβιντ Λόουερι με τον Ντεβ Πατέλ, την Αλίσια Βικάντερ και τον Τζόελ Έτζερτον και στις 16 Σεπτεμβρίου (αν όλα πάνε καλά) το πολυαναμενόμενο "Dune" του Ντενί Βιλνέβ. Για τις 23 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η prequel ταινία των "Sopranos", με τίτλο "Many saints of Newark"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos