"Honest thief": Δεν μπλέκεις με τον Λίαμ Νίσον

Δημοσίευση: 1 Aug 2020, 20:29

Ο Λίαμ Μίσον συνεχίζει να το παίζει σκληρός καριόλης σε περιπέτειες και εξακολουθεί να το κάνει καλά και πιστευτά.

Το "Honest thief" συνεχίζει την "παράδοση" που ξεκίνησε με τα "Taken" και συνεχίστηκε με τα "Unknown", "Non-stop", "Run all night", The commuter", "Cold pursuit", "Α walk among the tombstones" και ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κανένα.

Αυτή την φορά υποδύεται έναν σεσημασμένο ληστή τραπεζών που επειδή ερωτεύτηκε και θέλει να φτιάξει την ζωή του, αποφασίζει να παραδώσει όλα τα κλοπιμαία που είχε συγκεντρώσει τόσο καιρό, με αποτέλεσμα μια επιεική ποινή ώστε να ξεκινήσει την σχέση του χωρίς σκιές από το παρελθόν. Το πράγμα στραβώνει όταν οι 2 ντετέκτιβ θέλουν να κρατήσουν τα 9 εκατομμύρια δολλάρια για τον εαυτό τους...

Σκηνοθετεί και γράφει ο σεναριογράφος του Ozark Μαρκ Ουίλιαμς που έχει σκηνοθετήσει επίσης το μέτριο "A family man" με τον Τζέραρντ Μπάτλερ και τον Ουιίλεμ Νταφόε.

Πλάι στον Λίαμ Νίσον θα δούμε την έμπειρη Κέιτ Ουόλς (Greys Anatomy, 13 reasons why, The umbrella academy) και τον Τζάι Κόρτνεϊ (A good day to die hard, Terminator Genisys). Στο τρέιλερ ο Λίαμ Νίσον είναι φυσικά πειστικός, η ταινία αναμένεται στις 9 Οκτωβρίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos