Τρεις θρύλοι μαζί στο κινηματογραφικό πανί

Τρεις θρύλοι μαζί στο κινηματογραφικό πανί
Δημοσίευση: 11 Μαΐου 2019, 15:28
Συντάκτης:

Τρεις θρύλοι του αμερικάνικου κινηματογράφου, βραβευμένοι όλοι τους με Όσκαρ, πρόκειται να συνυπάρξουν στην νέα ταινία του σεναριογράφου των «Bad Boys», George Gallo, το «The Comeback Trail». Πρόκειται για τους Robert de Niro, Tommy Lee Jones και Morgan Freeman. Η ταινία μάλιστα θα βρεθεί την άλλη βδομάδα στην αγορά των Καννών, με την Storyboard Media να διαχειρίζεται τις διεθνείς πωλήσεις της.

Το «The Comeback Trail» ακολουθεί τον Max Barber (de Niro) ο οποίος σε χρέος του αφεντικού του (Freeman), δημιουργεί μια απάτη κατά την οποία προσλαμβάνει έναν ξοφλημένο και αυτοκτονικό καουμπόι και κινηματογραφικό αστέρα, τον Duke Montana (Jones), σε ένα κακογραμμένο γουέστερν με σκοπό να τον σκοτώσει την πρώτη μέρα γυρισμάτων. Παραδόξως όμως ο Duke καταφέρνει να ανέλθει από όλο αυτό αποκαθιστώντας τα λάθη του και να πάρει μαζί του σε αυτό το ταξίδι και τον Max. Ο Gallo σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο: από την μέτρια μέχρι στιγμής σκηνοθετική του καριέρα, πιο αναγνωρίσιμο θεωρείται το «Middle men»/2009 με Τζιοβάνι Ρίμπιζι, Λιούκ Ουίλσον, Τζέιμς Κάαν, ενώ έχει γράψει τα σενάρια για τα Bad Boys 1 & 2 του Μάικλ Μπέι, με Ουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, Το φιλμ βασίζεται στην άσημη ομότιτλη ταινία του 1982 σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή του Harry Hurwitz. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιούνιο στο Νέο Μεξικό.

Οι τρείς σπουδαίοι ηθοποιοί έχουν ξανασυνεργαστεί ανά δυάδες, ο De Niro με τον Freeman στο «Last Vegas» και με τον Jones  στο «The Family», και ο Freeman με τον Jones στο «Just Getting Started», ενώ τώρα θα είναι η ευκαιρία να δούμε και τους τρείς μαζί επί της οθόνης. Με τον σκηνοθέτη έχει συνεργαστεί ο De Niro το 1988 στο «Midnight Run» και ο Freeman στην τελευταία ταινία του Gallo που κυκλοφορεί τέλη του Μήνα στις ΗΠΑ, το «The Poison Rose» πλάι στον John Travolta.

Δημοσίευση: 11 Μαΐου 2019, 15:28
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
20546
Feelgood
17474
Seven
13000
Odeon
9592