Eίστε έτοιμοι για ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο "Parks And Recreation";

Published: 24 Apr 2020, 15:24
Συντάκτης:

Η επιστροφή της δημοφιλούς σειράς “Parks and Recreation” για ένα επεισόδιο μισής ώρας είναι ένα από τα θετικά που μας έφερε ο κορονοϊός. To σούπερ επιτυχημένο workplace comedy των Μαικλ Σουρ και Γκρεγκ Ντάνιελς έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2009 στο δίκτυο του NBC και γρήγορα, η παρέα του τμήματος ‘ανάπλασης’ στην πολιτεία της Ιντιάνα έγινε σημείο αναφοράς. Η σειρά κάλυψε 7 κύκλους επεισοδίων, με οριστικό τέλος τον Φεβρουάριο του 2015, όμως το κοινό ποτέ δεν σταμάτησε να ζητά την επιστροφή της, μία απαίτηση που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε από τους δημιουργούς.

<a href="/en/nea/dave-season-1-nai-einai-mia-periergi-seira/62645">"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Ωστόσο, τώρα, εν μέσω πανδημίας και με τεταμένη την κατάσταση στις ΗΠΑ, το NBC ανακοίνωσε ότι το ειδικό επεισόδιο που ετοιμάζουν είναι προσαρμοσμένο στην καραντίνα και γίνεται για καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό “Feeding America”  ενώ το NBC Universal και οι δημιουργοί της σειράς έχουν ήδη κάνει δωρεές ύψους 500,000 δολαρίων.

Στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 30 Απριλίου θα δούμε φυσικά τον Νικ Όφερμαν και την Έιμι Πόλερ όμως οι τακτικοί ρόλοι θα είναι και αυτοί εκεί: Αζιζ Ανσάρι, Όμπρει Πλάζα, Κρις Πρατ, Άνταμ Σκοτ, Ρομπ Λόου, Ρασίντα Τζόουνς. Όπως ανέφερε και ο Μάικλ Σουρ «Έστειλα ένα αισιόδοξο email στο καστ και μέσα σε 45 λεπτά όλοι μου απάντησαν θετικά. Η ομάδα μας έχει φτιάξει ένα επεισόδιο για την καραντίνα και ελπίζω όλοι να το διασκεδάσουν και παράλληλα να συνεισφέρουν για τον σκοπό».

Φυσικά, το γύρισμα θα γίνει με την βοήθεια κάποιας πλατφόρμας με τον τρόπο που το έκανε και το Saturday Night Live, και θα βασίζεται στον χαρακτήρα της Έιμυ Πόλερ που προσπαθεί να μείνει σε επαφή με τους συναδέλφους και φίλους της στην εποχή της κοινωνικής απόστασης. Όπως είναι λογικό, με αυτό το επεισόδιο θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ζωές των χαρακτήρων καθώς όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε αρκεστεί στο season finale που έδειχνε μερικές στιγμές από το μέλλον του καθενός.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το reunion θα ενθουσιάσει κάθε φανατικό της σειράς και το περιμένουμε πώς και πώς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos